Municipal de Roda de Ter: Dissabte 27 /11 10:00 Hores.

Roda de Ter (6 – 1) Vilanova del Vallès.

Molt fred al municipal de Roda de Ter per a veure l’infantil A del Vilanova. S’Inicia el partit amb una bona pressió del Roda de Ter. El Vilanova ven estructurat al Camp, no deixa espais lliures a l’equip Local, que comença a triangular d’una forma exquisita. El millor equip al que el Vilanova s’ha enfrontat fins ara.

Minut 15, una internada per la banda del Roda de Ter, acaba a la xarxa desprès d’un bon centre prop de l’àrea petita. (1–0). El Vilanova pateix les triangulacions del Roda de Ter. Aguantant força be i molt concentrat, una internada del Quique, davanter del Vilanova, ajusta el seu xut que passa fregant el pal de la porteria. Acaba el Primer Quart i a la represa del Segon, un contraatac del Roda de ter, posa el (2-0).

El Vilanova segueix atacant, no abaixa els braços i durant tot el segon quart, bolcats a l’atac, es succeeixen les oportunitats , sense sort, per a reduir distancies.

Al tercer Quart, fruit de la obligació de canvis, plantejar el partit a l’atac, i, torno a incidir amb, les bones triangulacions del Roda de Ter, es succeeixen els Gols ens contra. (3-0), (4-0) i (5-0), resultat que ens marca el final del tercer Quart.

Inicia l’últim Quart i sense res a perdre, possiblement la millor part. Una falta a la frontal de l’àrea gran del Roda de Ter, magistralment llençada per l’Aitor, col·loca el (5-1). El Vilanova segueix plantant cara, els nois no donen per perdut un partit ja sentenciat. Un contraatac al final del partit tanca el marcador amb el (6-1).

Els hi agraïm l’esforç i la constància i tornem a donar ànims als nois per el seu bon comportament al camp i segur que arribaran les victòries.