Prebenjamí B

Polinya At. “B” 2-3 C.F. Vilanova del Vallès “B”.

Aquest cap de setmana vam poder finalitzar la lliga amb un gran partit que va ser molt difícil, ja que, el camp era de sorra i les mides del camp no eren les correctes (era més estret que tots els camp de la lliga).

Un molt bon partit on vam tornar a veure una demostració de la millora del equip. Puc dir que podem estar molt contents, ja que, no hi ha cap dels nostres nois que no hagi millorat, és a dir, que tots els nois han fet un canvi molt bo i saben jugar una mica més  a futbol. Dir que aquesta millora ha estat pels esforços constants dels jugadors en els entrenaments i en els partits. Gracies!.

Vam poder veure grans jugades dels nostres nois que van acabar en jugades de perill, que podrien haver fet que el resultat ves estat més elevat.  Els gols els van fer en Pol en un xut des de fora de l’àrea que passar per sota de les cames del  porter i dos gols d’en Joan que van ser dos gols per coratge, ja que, va pressionar fins al final als defenses i després fent unes bones definicions. Els gols del equip contrari van arribar de dos errades puntuals en dos corners on no vam tenir molta fortuna, ja que, va passar per davant de molts jugadors nostres i un jugador que estava sol al segon pal només tenia d’empenya la pilota a l’interior de la porteria (en dues ocasions).

Per acabar vull donar gracies a tots els pares i als nens que m’han acompanyat aquesta temporada per l’esforç de matinar per anar als partits, a tots els entrenaments i per tots els bons moments que hem passat junts.

Ara, a gaudir dels partits amistosos que queden abans de començar les vacances que tothom espera! I al Setembre amb les piles recarregades a tope a entrenar!.

Moltes gracies!

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Manel, Martin, Pol i Joan.

Arià Puig

C.F. Vilanova del Vallès “B”  6-3 Santa Perpetua U.F. “B”

Partit aplaçat per la pluja que vam jugar ahir.

Molt bon partit per part dels nostres nois, van fer una bona actuació davant un Santa Perpetua millorat respecte el partit d’anada, molt bon partit del equip visitant. Un partit que vam jugar una mica nerviosos els primers minuts, on vam començar el partit perdent, però quan els nois es van  tranquil·litzar van començar a jugar molt bé i la feina va ser esplèndida. Vam veure unes grans jugades tocant i jugant molt bé.

Els gols els van fer en Pol, que va fer tres, en Joan que va fer dos gols i en Manel que va fer un gran gol de cap. Destacar el gol que va fer en Manel que va ser un gol de coratge, ja que, va xocar contra el porter i dos defenses més, picant la pilota per sobre d’ells introduint la pilota al fons de la xarxa. Molt bon gol.

Destacat també les jugades que vam fer, encara que no van acabar en gol i alguna va ser un gol en contra, però el que importa és que es provi i que juguin la pilota. Va haver una jugada que m’agradaria destacar, que va acabar en un sac de banda, va ser una jugada que van anar a l’atac i quan van arribar a la frontal de l’àrea, no van veure cap forat i van tocar a darrera tranquil·lament, això mai ho havíem fet i va ser maco de veure-ho, ja que, són petits i fan coses que nois més grans no ho fan.

Partit molt igualat, però nosaltres ahir vam posar moltes ganes de jugar i de lluitar, i podem veure-ho en el marcador.

Estic molt content amb aquest partit, important acabar la temporada aquest cap de setmana com aquest partit, perquè seria un bon partit i un bon final de temporada. Això s’acaba i des de aquí animo a tots els nens a acabar i passar-nos-ho bé.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Marc, Manel, Martin, Pol i Joan.

Arià Puig

C.F. Vilanova del Vallès “B”  2-2 Sentmenat C.F. “B”.

Partit que va començar amb un Vilanova molt adormit  que va rebre 2 gols molt ràpids en dos errades defensives, el partit no va ser gaire bo, ja que vam estar adormits els tres primers quarts i quan vam sortir a jugar l’últim quart ja era massa tard per millorar l’actuació que havíem fet fins aquell moment.

Un altre partit marcat també pel físic, ja que, l’equip contrari va baixar gent del seu prebenjami “A”, però no és escusa pel mal partit que vam fer. Semblava com si haguessin sortit a jugar 3 del nostres, i 3 jugadors encara que hi posin moltes ganes és molt difícil que juguin millor que 7 jugadors ,que a part de posar-hi moltes ganes, eren físicament superiors.

Un partit que podem treure moltes coses per fer millorar al equip, però que no va agradar molt a els entrenadors.

Valorar l’esforç que va fer l’equip per remuntar un 0-2 en contra, que això també és d’agrair, però si aquest partit el juguem com el anterior, no hi hauria cap queixa, però com ja he dit anteriorment no pot ser que un equip que posin ganes 3 jugadors siguin capaços de jugar bé amb un equip reforçat amb jugadors físicament més grans que nosaltres.Encara que l’esforç no va ser constant durant tot el partit, no va ser un mal partit del tot.

S’ha de continuar treballant igual, perquè el treball és bo.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Marc Fernandez, Manel, Martin, Pol, Joan i Marc Paredes.

Arià Puig
C.F. Vilanova del Vallès "B" 1-5 At. Vallès C.F. "B"

El resultat no reflexa el treball que van fer els nostres nois aquest cap de setmana.
Molt càstig en un partit on el físic va guanyar al bon futbol. Els nostres nois van fer un gran treball defensiu, que en tot el partit no va parar, ja que, el partit era d’anada i tornada. Les nostres arribades eren poques, però amb bastant perill que no vam saber finalitzar.
Hem d’estar molt contents, perquè els nens van deixar-ho tot al camp i el treball dels entrenaments es veu reflectit en els partits i això és molt important. A més aquest equip era el líder de la nostre lliga i no ha perdut cap partit, nosaltres vam arrencar un empat al seu camp i hem sigut l’equip que a perdut de menys gols.
El marcador sempre va estar en contra nostre 0-5 i al últim minut de partit en Pol va fer un gran gol de falta, passant per allà on menys ens esperàvem
, el gol de l’honor.
Destacar l’actuació del nostre porter Andreu, que encara que va encaixar 5 gols va evitar uns quants més. També la de tots els jugadors de camp perquè de veritat el treball va ser esplandit
.
S’ha de continuar treballant igual o millor, perquè els nois estiguin contents i la evolució continuï
!
Moltes gracies per fer-nos gaudir del futbol d’aquesta manera.
Agrair
als pares que en tot moment van estar animant encara que el marcador no fos favorable, perquè va ser clau perquè els nois seguissin jugant com estaven fent-ho fins ara.
Equip: Andreu, Pablo
, Pau, Guillem, Marc, Manel, Martin, Pol i Joan.
Entrenadors: Encantats!

Arià Puig

Llinars C.E. “B” 3-3 C.F. Vilanova del Vallès.

Santi Bufí: El dia 7 de Maig serà recordat com el dia del partit èpic i gloriós d'un Vilanova que remuntar un 3 a 0 advers.

Aquest cap de setmana hem pogut comprovar que un partit s’ha de jugar fins el últim minut, un partit que se’ns havia posat molt malament per treure un bon resultat, finalment després d’un treball increïble dels nois van poder empatar. El millor partit dels nostres nois en joc i treball.

El primer quart va finalitzar 0-0, on vam ser superiors, i els nostres jugadors van fer un esplèndid treball defensiu, però tot va canviar a la segona part, vam sortir un pel adormits i vam deixar lliure a un dels més grans del Llinars que ens va fer molt de mal amb un gol i dues jugades que van acabar en gol. Quan estava a punt de finalitzar la segona part vam poder retallar distancies amb un gol de Pol, que semblava que no volia entrar, ja que, el primer xut va anar al travesser i posteriorment el gol.

El partit estava bastant igualat i era molt maco per l’espectador.

El partit al tercer quart va a tornar a ser molt igualat i el marcador no va moure’s, però la mentalitat dels jugadors a la mitja part va canviar, els pares ho van veure i van animar més que mai i els nens van animar-se.

L’última part va ser la decisiva,vam sortir a per totes i en seguida en Joan va tornar a retallar distancies i el marcador era de 3-2, ja estàvem més a prop d’aconseguir la remuntada i el treball dels nens ho mereixia. Els defenses tallaven tots els atacs, els mitjos pressionaven tant que els jugadors dels Llinars no sabien que fer i tiraven les pilotes fora, el davanter incansable pressionant totes les pilotes i el porter parant tot el que arribava a porteria. Increïble! En l’últim minut en una contra molt ben organitzada per tot l’equip en Manel va fer un gol amb molta sang freda plantant-se davant del porter i fent un bon gol que finalitzava la remuntada.

Agrair a tots els pares perquè van animar molt i van fer que els nens estiguessin pel partit. I a tots els nens perquè el partit que vam poder veure va ser molt divertit i molt maco de veure.