Santa Eulàlia Ronçana C. E. "B."   6 - 4   C. F. Vilanova del Vallès "B.".
Gran partit amb molts gols i amb molt poca recompensa amb un Vilanova enorme una setmana més.
El partit va ser nostre en tot moment, però els nostres nois al últim quart estaven molt cansats, feia molta calor i van estar corrents durant molta estona.
El partit va posar-se de cara en pocs minuts, però ens van empatar molt ràpidament. El resultat va anar de la següent manera: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4, 5-4 i 6-4. Els gols del Santa Eulàlia van venir de dos xuts des de fora de L’àrea que van entrar per llocs impossibles i on el nostre porter no va poder arribar.
Podem estar molt contents perquè va ser un gran partit, però com he dit anteriorment va ser un partit amb molt poc premi per nosaltres i que vam notar molt l’arribada de la primavera, perquè la veritat es que feia molta calor.
Des de aquí animar als nens a continuar igual, perquè la veritat van lluitar de valent per intentar guanyar, però som els petits de la categoria i estem notant-ho bastant.
Equip: Andreu, Pau, Pablo, Guillem, Manel, Martin, Marc i Joan.