Partido de muchos goles, que los chavales jugaron bien a pesar de  que el benjamín del Manlleu tenía jugadores de preferente. Aún así jugamos muy bien.El  Manlleu jugaba muy bien por la banda y nosotros supimos reaccionar, aunque el resultado no nos  acompañó.

Hay que felicitar a los jugadores por el esfuerzo.

Un saludo.

Vicente y Pau

Santa Perpètua 3-2 Vilanova Del Vallès

Partit Igualat entre les dos bandas. Vilanova va tindre un joc bastant bo, en canvi el Santa Perpètua era pilotes a dalt i que la agafés el delanter.

Santa perpètua es va abansar amb un contratac. Vilanova ràpid va reaccionar i va fer el empat gràcies a jugades ensellades els entrenaments. Tot al partit va ser molt igualat fins que el Santa Perpètua es va abanssar a la primera part amb un 2-1. Vilanova va fer canvis, va fer jugar els que no juguen tant i tot i així van ser els millors del partit.

Al cumençament de la segona part la possesió de pilota era per els visitant ( nusaltres), que no vam aprofitar les oportunitats que vam tindre davant del porter. Joel amb gran parades va evitar que el partit fos una golejada, i Xavier que va tindre que substituir Gerard a causa de una lesió ( Cop) va fer grans intervencions defensives i feia bons pases als espais.

Al final del partit Oriol fa una desmarcada i Xavier li posa un pase perfecte al espai i Vilanova empata 2-2. Santa Perpètua s'avança al ultim minut a causa de un error del Vilanova 3-2 a favor els locals.

Pau Valls González

CIRERA 1-3 VILANOVA.

Va ser un partit molt complicat, per diverses coses. El camp era molt petit i no estàvem acostumats a jugar en camp tant petit.  Aixo va fer que el resultat fos ajustat a favor del Vilanova Del Vallès.

El Vilanova va ser superior, ja que va ser un partit molt dolent . Ens em portem 3 punts que ens fan avançar de posició.

En el partit, (apart de que vam jugar malament) van haver-hi coses positives. Una de les coses va ser que ens van sortir jugades que havíem fet el entrenaments que portem fets fins ara. I la segona cosa que el entrenadors veiem en el llarg del temps com millorant el jugadors en pasa la bola, en resistència i bé casi tot en general. Estem bastant contents am el rendiments de l'equip.

GOLS:

Carlos- 2 gols (jugada de entrenament)

Xavier- 1 gol (falta)

F.C.MOLLET  2-6  C.F VILANOVA DEL VALLÈS

El partit als primers dos
quarts, van ser molt igualats entre els dos equips (ja que el Vilanova va disposar de mes ocasions en la porteria rival).

Primer quart anàvem 2-1 a favor del Vilanova Del Vallès. El gol va ser una jugada entre Xavier i el Oriol, en que Xavier li passa la pilota al Oriol a la banda, Oriol la centra al areà adversària i Carlos defineix en un espectacular gol, ja que la jugada va ser ensellada per els entrenaments.

El segon quart 6-2 a favor del Vilanova Del Vallès, ja que el Vilanova tenia mes la posició de pilota i no van sortir empanats com el primer quart.
PD:El Mollet era un equip complet i que jugava be, però el Vilanova va estar mes encertat a cara porteria ja que vam
tenir mes ocasions de gols, i bueno Vilanova va sortir amb la empanada de sempre en el primer quart