F.C.MOLLET  2-6  C.F VILANOVA DEL VALLÈS

El partit als primers dos
quarts, van ser molt igualats entre els dos equips (ja que el Vilanova va disposar de mes ocasions en la porteria rival).

Primer quart anàvem 2-1 a favor del Vilanova Del Vallès. El gol va ser una jugada entre Xavier i el Oriol, en que Xavier li passa la pilota al Oriol a la banda, Oriol la centra al areà adversària i Carlos defineix en un espectacular gol, ja que la jugada va ser ensellada per els entrenaments.

El segon quart 6-2 a favor del Vilanova Del Vallès, ja que el Vilanova tenia mes la posició de pilota i no van sortir empanats com el primer quart.
PD:El Mollet era un equip complet i que jugava be, però el Vilanova va estar mes encertat a cara porteria ja que vam
tenir mes ocasions de gols, i bueno Vilanova va sortir amb la empanada de sempre en el primer quart