CF VILANOVA  0 -1  MATARO

Amb bona feina aconseguirem treure l'equip de la zona baixa, avui hem tornat a veure a un equip amb una idea de joc que ha aconseguit treure la pilota a un dels millors equips de la categoria, i també destacar el gran treball defensiu.

El partit començava amb un tanteig entre els dos equips sense un dominador clar, però a mesura que el partit s'anava desenvolupant el nostre equip s'anava sentint mes còmode.

Seguia amb la mateixa tònica fins que un error ens col·locava per darrera al marcador, tot i aquest fort cop, l'equip va seguir amb la mateixa tònica fins arribar el descans.

Al inici de la segona part els nostres jugadors es van fer amos i senyors del partit dominant totes les facetes del partit, però fallant en la mes important,la definició davant la porteria contraria!

Durant la segona part i van haver-hi 4-5 oportunitats molt clares, però la mala sort va impedir de suma algun punt.
Realment es comença a notar el bon treball que es realitza des de que l'equip esta dirigit per Kirian de la Torre i Arnau Maldonado!

Lluitarem fins el final, per salvar l'equip!!

Destacar la gran actitud de tota la plantilla, que des de el primer moment fins últim instant van lluitar per endur-se els punts.