Primer equip

Arriba el moment de despedir-se del club al qual he estat lligat aquests últims anys. Em veig obligat a escriure aquest comiat per tot el que m’ha aportat estar aquí, primer com a jugador, i posteriorment, com entrenador.

Només tinc mostres de gratitud per totes les persones que han estat al meu costat i m’han recolzat durant tants anys, des dels meus companys en el terreny de joc, els entrenadors que m’han acompanyat en el futbol base, el col·lectiu de jugadors d’aquest darrer any, pares, amics, companys i personal vinculat amb la feina del C.F Vilanova.

És duu dir adéu, després de tants moments viscuts en un club, el qual és va fer estimar, des de la meva entrada ara fa sis anys. Són molts els records que m’enduré de totes les etapes que he recorregut durant aquesta estància i grata l’experiència que he guanyat per poder seguir endavant lligat al futbol com a entrenador. Però és hora, d’obrir noves portes i canviar d’aires.

Espero i desitjo la millor transcendència al C.F. Vilanova, que és digne de rebre respecte, i a tota la gent que hi està involucrada, digne de rebre treball, diversió i actitud.

Fins sempre,

Dani Sabaté

MARTORELLES 2-3 VILANOVA

Gran partit el que es va viure el passat diumenge al camp del Martorelles, partit de gran emoció i amb alta intensitat des de principi a fi per part dels dos equip.

Una primera part que va començar amb transicions de joc molt ràpides amb un Vilanova pressionant a zona de creació del Martorelles, i uns locals que entraven a zona ofensiva amb molts atacants. Van ser el blanc i vermells els primers en crear perill, on van trobar un gol amb una jugada entre línies, on el seu davanter quedaria sol davant d’Aleix que faria una bona parada refusant la pilota al pal, i del rebot, el mateix davanter faria avançar al marcador als locals. El Vilanova després del gol es va aposentar millor al camp, posant en calma les ganes de guanyar el partit amb cervell i no tant amb cor. Una aparició de Roger amb Isma al mig del camp, donaria una transició ofensiva al Vilanova amb una pilota penjada a Txiqui a dins l’àrea, que molestaria al porter, i refusaria la pilota mig morta a la frontal de l’àre,a perquè Puig fes un gol de vaselina.

A la segona part, el Vilanova va sortir endollat, començant amb un gran gol de jugada per banda, on Roger centraria perquè Mogas endinses la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquell moment el Martorelles va ser molt ofensiu i podria haver trobat l’empat, que no el va permetre Aleix amb dues grans parades, al minut 85, els locals amb un jugador menys, farien una passada rasa des de la línia de fons i rematarien per posar l’empat al marcador. El Vilanova conscient de la importància dels 3 punts, va tornar a l’atac i Manu amb una jugada individual li provocarien un penal que Isma transformaria per avançar-nos de nou al marcador. Els minuts finals amb un Vilanova amb ganes de que acabés el partit i un Martorelles sense res a perdre, van ser trepidants i emocionants, els quals van acabar sense ocasions de gol i amb una nova victòria del nostre equip.

Gran importància de la victòria de l’equip en un camp molt difícil que significa la 4ª victòria consecutiva i la 5ª en els últims 6 partits, estem en un estat dolç de forma a les acaballes d’aquesta temporada, ens falten 3 punts per estar matemàticament salvats, i amb aquesta victòria em saltat a la 10ª posició a la taula de classificació. Orgullós de com estan anant últimament les coses després de lo dur que està sent aquest any. A seguir treballant per continuar amb aquesta alegria a dins i fora del camp.

Dani Sabaté

VILANOVA 2-1 POLINYÀ

Partit més que treballat pel Vilanova on aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva i segueix lluitant pel seu objectiu principal de la temporada, la permanència.

Un començament intens i de bones transicions ofensives del Vilanova que trobaria una gran primera ocasió de gol per banda esquerre que no aprofitaria. Seria el Polinyà qui s’avançaria al marcador amb un córner al segon pal. El Vilanova patiria els 10 minuts després del gol amb un Polinyà que venia amb una moral baixa per la classificació a la taula, que  veia la possibilitat d’aguantar un marcador favorable, i trobaria una ocasió de gol en la qual Aleix, fa una bona parada a dos mans a mitja alçada. A partir d’aquí veuríem a l’equip amb ganes de treure el partit endavant i en busca de l’empat, després d’un parell d’ocasions seria Isma qui faria un gran gol des de la frontal amb un xut ajustat al pal.

A la segona part, l’equip es va veure amb certa ansietat i nerviosisme, davant les ganes de voler treure els 3 punts però amb incapacitat de veure xarxa tot i les múltiples ocasions de gol, tot i l’atac força constant, el Polinyà va trobar un altre opció a gol novament d’un córner. A falta de 10 minuts va ser Puig qui va rematar de cap una gran centrada de Txiqui per posar el 2 a 1 definitiu, on va deixar al partit mort, davant un rival cansat per mancança de canvis i amb un jugador menys.

Seguim lluitant per aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada com he dit al inici, i a més a més, per acabar la temporada lo màxim contents possible, i estem aconseguit ambdós coses a base de treball i insistència tot i al dur inici de temporada.

Dani Sabaté

VILAMAJOR 1-3 VILANOVA

Partit de dues meitats completament diferents, un Vilanova que a la primera part va ser sòlid i tàcticament ben posicionat, que no donaria opcions clares al Vilamajor excepte una en un error de passada a zona de mitjos, que Aleix refusaria en un 1 contra 1. El Vilanova buscaria posar-se per davant en el marcador, i ho va aconseguir gràcies a un córner que aprofita Sori després d’un parell de refusos dins l’àrea. Al minut 30 quedaria expulsat un jugador del Vilamajor per doble amonestació. I el Vilanova arribaria a la mitja part amb confiança amb un jugador més i marcador favorable.

A la segona meitat vam sortir a mig gas, també tocats per la calor que feia i un camp que es feia pesat, vam fer una segona part força dolenta. El minut 55 el Vilamajor serviria una falta ràpida agafant a tot l’equip despistat, que resoldria el davanter sense problemes per posar l’empat. I al minut 70 encara es posava pitjor el partit amb l’expulsió per doble amonestació d’Arnau. Tot i així, vam evitar que el Vilamajor s’avancés després d’un parell de bones ocasions, i quan més coll avall ho teníem, Batlle fa una gran cavalcada des del mig del camp per quedar-se davant del porter i finalitzar en gol al minut 88. “ minuts després Isma en un centre-xut posaria el 1-3 després de tocar a un defensa.

Seguim treballant per escalar posicions amb l’objectiu d’acabar salvats i contents aquesta temporada, i anem pel bon camí.

Dani Sabaté

VILANOVA  2-1 LES FRANQUESES

Grandíssim partit el que realitza el Vilanova davant els indiscutibles líders de la categoria, que fan que perdin els 3 primers punts de la segona volta, amb un Vilanova rocós, ambiciós i molt ben posicionat.

Una primera part que comença de la millor manera possible amb una transició ofensiva ràpida que Manu remata una centrada d’Isma al fons de la porteria en el minut 5. Les Franqueses no tardaria en reaccionar, i amb 10 minuts després en un contraatac després d’una falta de concentració d’una falta a favor del locals, farien l’empat. Les coses se’ns posarien de cara al minut 20 amb l’expulsió d’un central de Les Franqueses per agressió, tot i així, són líders i van demostrar que tot i ser 10 durant tot el partit són un gran equip. Ens vam anar a mitja part amb un partit molt treballat i dur, amb opcions de rascar punts contra els capdavanters de la taula de classificació.

A la segona part va ser el Vilanova qui va provar porteria amb un xut d’Isma que refusaria el porter, i a partir d’aquí la batuta seria dels visitants davant un impenetrable Vilanova. Els contraris va tenir dos ocasions de gol una davant Aleix que refusa de manera sòlida, i l’altre amb una cessió a 5 metres de porteria que la defensa va evitar el gol. A les acaballes del partit el Vilanova va aprofitar la mala entesa en una jugada aèria entre defensa i porter, i primer Batlle sense sort va provar porteria i de seguida Mogas va fer el 2-1 definitiu en un partit més que mereixedor de victòria i amb un Vilanova combatiu amb una gran actitud.