JUVENIL A  2-5 ST. FELIU DE CODINES

Aquest dissabte ens ha visitat el segon classificat de la lliga i hem de reconèixer que ha demostrat la seva superioritat. El Sant Feliu es un equip superior físicament i amb dos o tres jugadors, sobre tot el nº 7, molt per sobre de la categoria.

De totes formes el nostre equip no va començar bé el partit, desconnectats, amb poca intensitat  i amb poca circulació de la pilota.  Si a jugadors de aquesta tècnica els deixes rebre, girar-se i pensar estàs perdut. Així en el minut 6 vàrem rebre el primer gol i en el 8 el resultat ja era de 0.2. Fins al descans mateixa tònica i dos gols més en contra.

La segona part va ser un altre història. Malgrat el 0-4 l’equip no va baixar el braços y vàrem començar a competir, ells ja no es trobaven tant còmodes i van arribar els dos gols nostres i una claríssima oportunitat per fer el 3-4, que podria haver portat emoció al final del partit. No va poder ser i a les acaballes va arribar el definitiu 2-5.

Felicitar al equip per l’esforç fet a la segona part, però no podem oblidar que nosaltres, per poder competir, hem de estar al 100% de sacrifici i esforç durant els 90 minuts. No podem aixecar el peu pensant que ja hem aconseguit el que volíem.