JUVENIL A  5-2 SENTMENAT

Aquest cap de setmana hem jugat, possiblement, el millor partit de tota la temporada. El rival era exigent, el tercer classificat, un equip sense grans figures però que juga molt bé a futbol i que a la primera volta ens va fer 7 gols.

El partit va començar amb molt control per part nostre, sense gaire ritme però sense precipitació. La major part del temps la possessió de la pilota era nostre, això si, sense crear gens de perill però sense rebre tampoc. El partit no era maco, però era el ritme que ens convenia. Dues jugades aïllades, una per cada banda, van significar els dos primers gols i arribar al descans amb empat a 1.

Al començament de la segona part novament el Sentmenat es va posar per davant. A partit d’aquí el partit va canviar. Vam continuar tenint la possessió, però el mig del camp va començar a participar més i mica en mica es van anar succeint les oportunitats de gol. De dues jugades a pilota parada van arribar el gol del empat i el 3-2 i el domini absolut del partit, sense arriscar pilotes, jugant amb paciència i trobant el espais per generar moltes ocasions que van donar el 5-2 definitiu.

Felicitar a tot l’equip pel gran partit i a continuar entrenant i jugant amb les ganes que ho hem fet aquesta setmana.