JUVENIL A  2-4  LLIÇÀ D’AMUNT

Normalment, quan l’equip juga bé, acabem les cròniques felicitant-los per l’esforç. Aquesta vegada vull començar amb les felicitacions per a tots els que van estar a sobre del camp lluitant fins que no podien més, i molt especialment als dos cadets, el David i el Guillem, que van venir a ajudar-nos a cobrir les nombroses baixes que teníem, i que van fer un gran partit .

El partit es presentava molt complicat. Al fet de que ens visités  el líder invicte es sumava les sis baixes que teníem.  En el cap de tots el intentar no sortir golejats.

La primera part va començar amb el control de la pilota per part nostre, intentant que l’equip contrari tingués poques oportunitats de gol. Malgrat l’esforç per aconseguir-ho, dues errades van fer que en marquessin dos gols idèntics i acabar la primera part amb 0-2.

Havíem aguantat prou bé, però al començament de la segona part vàrem rebre dos gols més i semblava que ens vindríem a baix i que no podríem aguantar el ritme. Tot el contrari. Els vam començar a pressionar  i, traient forces de on no i eren, vàrem aconseguir els dos gols. El partit es va igualar i encara vam tenir alguna clara oportunitat per fer el tercer.

Espectacular l’esforç i el rendiment de tots els que van jugar dissabte.

No vull acabar sense felicitar i donar les gracies a la  Berta, una vegada més, espectacular.