C.AT.VALLÈS 4-1 INFANTIL B

Partit marcat pel començament d'aquest mateix, que va fer que anéssim a remolc tot el partit podent igualar-lo, però que finalment acaben rematant i castigant un partit que no mereixia aquest resultat.

El partit va començar molt malament al primer minut ja estàvem perdent després d'una pilota que va guanyar l'esquena de la nostre defensa i amb un xut creuat va sorprendre al nostre porter. Després d'aquest gol l'equip va poder situar-se al camp millor i evitar que els locals golegessin només començar. Minuts més tard una gran passada en profunditat l'aprofitaria l'Alejandro Moreno per fer un gran gol de vaselina, l'equip estava molt endollat en aquell moment i creia que podia guanyar. Els jugadors més perillosos de l'equip contrari estaven anul·lats amb un gran treball al migcamp, però va arribar un contratemps la lesió de l'Albert que estava fent una gran feina amb el seu millor migcampista, això va fer variar el nostre sistema de joc i va fer-nos recular uns metres, però el resultat seria de 1-1 a la mitja part.

Tot va canviar a la segona part, l'equip local va sortir a per totes i nosaltres més, però mica en mica el nostre nivell físic anava a menys i ells encara tenien corda per estona, es nota molt quan són de segon any, però vam anul·lar molts jugadors del camp sent inferior, físicament parlant, perquè el futbol de toc va ser nostre. Quan semblava que ningú marcaria fins els minuts finals un altre pilota llarga que guanya l'esquena de la nostre defensa acaba amb el 2-1. L'equip no va perdre la cara al partit i va continuar treballant tenint ocasions per empatar, però els minuts passaven i no empatava ningú el partit i quan estaven més a prop d'aconseguir-ho, va arribar com una galleda d'aigua freda el tercer gols dels locals, enfonsant les poques oportunitats que tenien, minuts més tard i amb l'equip trencat va arribar el 4-1.

Hem de sentir-nos orgullosos per la feina feta fins el moment i continuar treballant per finalitzar la temporada de la millor manera. Orgullosos també perquè aquests jugadors estan en evolució constant i no pararan de créixer, perquè són molt competitius, al futbol i a la vida.

Un cap de setmana menys per acabar i ara només queden 4 partits, treballarem per millorar tots els aspectes errats aquest cap de setmana i preparar el partit contra el 3r de la lliga, el Santa Perpetua que al seu camp ens va costat molt.

Equip: Sergio, Garrido, Arnau, Raúl, Joan, Navarro, Cuenca, Pau Vives, Albert, Xavi, Roman, Marcel, Moreno, Antonio, Joel i Velert.