ALEVÍ C 2-12 SENTMENAT A
Ens va visitar al municipal un dels millors equips de la lliga. Aquest fet no va fer que tinguéssim por a plantar cara i jugar el partit de tu a tu.
El primer quart va acabar empat. Un Vilanova molt ben col-locat, intens i tàcticament molt correcte va ser capaç d'evitar molts gols per part del rival i aprofitar les seves ocasions per anar al final del quart 2-2.
El segon quart va començar molt bé, però vam baixar una mica l’ intensitat els últims 5 minuts i aixó va fer encaixar 4 gols. Anàvem 2-6 al final del quart.
El tercer quart vam fer un quart molt complet, llàstima que vam encaixar un gol degut a una badada defensiva. El quart va acabar 2-7.
L’últim quart no vam saber competir i degut aixó vam encaixar 5 gols i vam deixar el resultat final en 2-12.