BENJAMÍ (C) 2 – 9 LA GARRIGA (A)

Aquesta setmana ens tocava competir davant del millor equip de la lliga jugant a futbol: la Garriga.
El rival ja ens havia derrotat a casa seva i el matx es presentava difícil, sumant-hi les importants baixes en defensa que teníem que ens van obligar a fer arranjaments força arriscats, però res és impossible i vam sortir a guanyar als líders.
El partit va començar realment molt igualat, amb un joc ràpid i intens i una pressió alta per part dels dos equips. La Garriga va demostrar el seu potencial amb jugadors ofensius molt complets però no ens va afectar al nostre joc. Albert va tenir la millor ocasió del Vilanova al principi del partit, quan va llançar una falta directe que va impactar amb el travesser i va acabar entrant fent un " gol fantasma" que l'àrbitre no va poder apreciar. Al minut 7 La Garriga obria el marcador amb un gran gol imparable per Aarón. Acabaríem el primer quart amb bones sensacions, malgrat que faltava tenir més la pilota.
Ja als segons 12 minuts La Garriga ens va marcar dos gols pràcticament consecutius, però no vam abaixar la moral. Ivan va retallar diferències un minut després amb un gran gol de "killer".  Vam seguir la bona dinàmica i Albert ho va aprofitar per posar el 2-3 amb un gran gol, també. Estàvem essent superiors al líder de la classificació però malauradament a la última jugada de la primera meitat el seu extrem va fer el 2-4, gol que ens feia molt de mal moralment i que deixava el partit favorable per als visitants.
A la segona meitat La Garriga va ser superior a nosaltres i va ampliar el marcador fins al 2-9. Cal remarcar que el Vilanova vam tenir més d'una ocasió per retallar diferències però la mala punteria i el gran porter rival ho van evitar.
Tot i que el resultat va ser voluminós el joc dels nens va ser bo i el treball malgrat les importants baixes que teníem va ser molt alt. A seguir treballant!