FEMENÍ ALEVÍ 0 – 15 TORELLÓ

Avui el Femení del Vilanova ha jugat un partit contra les segones classificades de la seva categoria. Al arribar el primer que em vist ha estat unes rivals molt grans. amb molt cos. Les vilanovines s'han motivat molt i han sortit al 100 % a lluitar el partit o al menys a posar difícil la seva victòria. Una primera part brillant de l'equip, només han marcat un gol i amb molta dificultat. La segona part, el Torelló, no ens la ha posat fàcil i és on han començat els gols. Les noies aguantaven però començaven a desanimar-se a i a perdre la posició. Hem marxat a la mitja part amb un 0-6. Al tornar de la mitja part hem pogut contemplar un canvi en la col·locació rival, han posat una sola defensa perquè no xutàvem i dues puntes per encara marcar més gols. Doncs això ha vingut el Torelló a marcar gols . Les últimes dues parts han estat molt dures per el femení,ens pressionaven constantment i no pasavem de mig camp, les jugadores estaven esgotades però no han deixat de córrer en cap moment. Les entrenadores hem marxat, encara que molestes per algú comentari dels rivals, molt contentes i satisfetes de tot l'esforç que fan les nenes per millorar. La victòria ens arribarà.