C.E.LLERONA 1-3 CADET B

Primera part sense gols amb molts intercanvis de cops, però que finalitzen a favor de l'equip visitant a la segona part després d'estar molt més encertat que l'equip local.

Seguim ampliant la ratxa de partits sense ser derrotats i lluitant fins al final per assolir una posició molt més merescuda a la classificació, perquè pels resultats donats a aquesta segona volta podríem parlar d'un equip capaç de lluitar contra els rivals de la part alta de la classificació, però que ha punxat a partits imperdonables.

La primera part molt travada l'equip no estava còmode els locals pressionaven bé la nostre sortida de pilota, però quan els nostres jugadors trencaven aquesta pressió i es plantaven davant de porteria fallaven les ocasions quan ja estava cantat el gol. El primer temps acabaria amb el resultat inicial.

La segona part va canviar completament, el Vilanova molt més còmode va aprofitar les ocasions que va tenir transformant-les en gols, fins a col·locar una diferencia de 0-3, llavors l'equip va relaxar-se i va fer un parell de passes endarrere, a conseqüència d'això l'àrbitre va regalar un penal als locals, que seria gol i deixaria el marcador amb el resultat final de 1-3.

Molt bé nois! La setmana vinent contra La Llagosta, rival dur i segur que ens posarà les coses difícils.

Equip: Alvar, David, Gonzalo, Raul, Xavi, Kilian, Vila, Cao, Heribert, Oriol, Josep, Luigi, Carlos i Ayoub.