MONTMELO U.E. -  2  -  1  C.F. VILANOVA DEL VALLES

Partit jugat amb unes pèssimes condicions del terreny de joc completament abnegat per l'aigua caiguda, tot i el bon afer del responsable del camp per millorar la gespa (gràcies).
El partit va ser el que podia ser, pilotades i més pilotades perquè per terra no corria la pilota ni volguent.
Joc físic a tope i poques jugades de futbol. En el minut 33 ens fan l'1-0 i al 36 el 2-0 en dues accions a pilota parada el primer i el segon en un rebuig rematen a gol. Amb 3 minuts dos gols.
A la represa el VILANOVA intenta dominar el joc i fruit d'axó al minut 53 l'EGGART en un corner fa el 2-1 . Va ser inútil la resta de partit i no vàrem poder fer l'empat.
Ens estem allunyant de l'objectiu d'aquesta temporada de manera alarmant, hem de fer un gir de 360 graus i a veure si arribem.
A l'espera d'una millora, només donar des d'aquestes pàgines ànims a tots per almenys intentar aconseguir el segon lloc que te el premi de la promoció.