C.F. VILANOVA del VALLÈS  -   2   -  0   - UNIFICACIÓ C. F.  STA. PERPETUA

Partit jugat de tú a tú per dos bons equips.

El VILANOVA va sortir fort mirant de posar el resultat a favor lo mes ràpid possible, però el STA. PERPETUA no baixava el ritme de partit  i no va esser fins el minut  27 quant el KIRIAN va remata de cap una centrada des de la dreta en una bona jugada col·lectiva , amb aquet resultat varem arribar el descans .

A la represa torna el toma i daca però el contrari arribava millor a porteria que el VILANOVA i la defensa va treballar de valent perquè no arribés el gol, costava molt fer jugades i semblava que mes aviat podia arribar el empat que marcar el VILANOVA,  però en una jugada de contraatac amb pilota filtrada al espai l, OSCAR marcava el 2-0 en el minut 86 de partit i resolia definitivament el partit a favor del VILANOVA .

Ara el dijous jugarem a SAN CELONI el partit ajornat per la pluja del dia 14/4 a las 21,00 horas.

El VILANOVA felicita el CALDES DE MONTBUI que aquet cap de setmana ja es campió del nostre grup i la temporada vinent jugarà a 2ª Catalana .

ÀNIMS VILANOVA per acabar la temporada el més amunt possible.