LES FRANQUESES "A" (2) - (1) BENJAMÍ A

Resultat enganyós el d'aquesta setmana, ja que tot i generar més ocasions i oferir una proposta atrevida, no ens vam emportar cap premi de Les Franqueses.

L'equip va sortir a competir, però no igual de concentrat que la setmana passada i això ens va fer generar algunes imprecisions en l'última passada, l'últim control... Els locals es van adelantar amb una falta indirecta des del mig del camp, que malauradament el nostre porter no va poder aturar.

Tot i jugar amb el marcador advers, els nostres no van deixar de fer allò que saben, que és jugar molt bé a futbol. Sempre construint des del darrere i finalitzant alguna jugada amb perill. La primera part va acabar amb el marcador de 1-0.

A la segona part, va ser quan el domini vilanoví es va reflexar en les ocasions més clares i és que en el tercer quart, els visitants no van donar opció als atacs rivals.

Finalment a l'últim quart, quan només havíem jugat 10'', vam empatar el partit amb una pèrdua de les Franqueses en la seva àrea que Pablo va aprofitar molt bé. Tot i això, l'equip no es conformava amb la victòria, i va seguir provant-ho. Amb un  error col·lectiu de la defensa vam encaixar el 2-1 quan només faltava 1'. Però lluny de baixar els braços, vam tenir dos ocasions claríssimes en 1' que podrien haver fet enviar els 3 punts cap a Vilanova.

S'ha de seguir treballant, que jugant així i competint d'aquesta manera, n'estem segurs que les victòries arribaran.