MOLLETENSE (3) - (6) VILANOVA

Ningú diria que acabaríem gaudint del matí de futbol aquest dissabte quan després de 8 minuts l’equip anava perdent 2-0.

La veritat es que vam sortir dormits i perduts sobre el terreny de joc. El rival va sortir amb les idees mes clares i els hi vam donar masses facilitats.

Per sort, els jugadors no hi van deixar de creure i van sapiguer igualar el marcador en dues ocasions (2-2 i 3-3) abans d’arribar al descans.

Lo millor de la primera part va ser el marcador, ja que per joc el partit estava molt trencat i qualsevol equip podria emportar-se la victòria. Sabíem que jugant mes tranquils, i sobretot mantenint les posicions en tasques defensives, podríem emportar-nos el partit.

I així va passar, els jugadors van sortir a tope a per la victòria en la 2a part. Vam aconseguir avançar-nos per primer cop en el marcador i a partir d’aquell moment ens vam fer forts al darrere i vam seguir presionant fins a sentenciar el partit.

Victòria treballada contra un rival directe, on l’equip ha sapigut patir i ha lluitat fins i tot quan el partit estava mes en contra.