SANTA EULÀLIA (2) - (4) BENJAMÍ D

Avui tocava jugar contra un rival directe que teníem a un punt. Marxem orgullosos, no només pel resultat sinó per la reacció de l’equip entre la primera i la segona part.

En els primers dos quarts, tot el resultat per 1-2 a favor, el Santa Eulàlia ha aconseguit tancar-nos a la nostra àrea, arribant amb perill i guanyant-nos el mig del camp. Només les intervencions dels pals i del nostre porter han aconseguit mantenir-nos en el partit.

Ja a la segona part, jugador per jugador, han sortit tots molt mes tranquils. Vem canviar les pilotades sense sentit pel control de pilota. I gràcies a un parell de combinacions en atac es van aconseguir el tercer i quart gol.

Ja cap al final ens van fer el definutiu 2-4. Toca seguir treballant per acabar lo millor possible la temporada. Bona feina!