BENJAMÍ C 5-1 UE ST.FOST

Aquest cap de setmana jugàvem contra el St. Fost a casa, rival on en el partit d’anada vàrem perdre 4-1, encara que  vam  competir el 100%. Era un altre partit, per seguir demostrant l’evolució dels nanos i així s’ha demostrat en el camp.

En el primer quart, l’equip visitant va inaugurar el marcador en el minut 1’ de joc(0-1), l’equip li va costar entrar en el partit, però  mica en mica, quan anàvem passant els minuts l’equip es sentia més  còmode, sobre tot amb pilota i abans de finalitzar el primer quart en els minuts 10’ i 11’, l’equip a través de 2 jugades de toc, va capgirar  el marcador (2-1).

En el segon quart, l’equip va sortir molt enèrgic , buscant espais a la esquena de lla defensa i posicionant-se molt bé tant  en atac com en defensa. En el min. 20’, 22’ i 23’ , el Vilanova, a través d’accions de toc i d’accions a pilota parada, compaginat amb una intensitat bastant alta en el joc, vàrem  augmentar el marcador fins el (5-1).

Amb el partit quasi sentenciat, ja que quedaven 2 quarts, l’equip, va seguir assetjant la porteria rival el tercer i quart quart, amb una màxima intensitat i sacrifici en totes les facetes del joc. Al final, el marcador  no es va moure, (5-1).

Per acabar , voldria destacar, que avui on millor a estat l’equip és a nivell defensiu. Tant els 6 jugadors de camp que han estat en tot moment, com el nostre porter , han estat molt contundents i han estat molt acertats en les decisions que han pres, en tot moment.

Estem orgullosos de vosaltres, a seguir treballant!!