C.F.PALAUTORDERA 4-1 INFANTIL B

Gran treball de tot l’equip davant el millor equip de la categoria a nivell individual, té jugadors infinitament superiors a qualsevol dels equips de la lliga.

La primera part va estar molt igualada, un gran treball defensiu contra un equip ultra ofensiu, els visitants van poder aguantar bé els primers 30 minuts, però a mida que passaven els minuts les cames pesaven i vam rebre un gol a pocs minuts d’acabar la primera part.

Només començar la segona part l’equip local aconseguia doblar l’avantatge. El treball dels nanos va tenir molt poc premi, perquè davant tenien un rival massa superior físicament. També s’ha de reconèixer que els visitants van tenir uns minuts de futbol molt bons que van acabar convertint-se en el gol de l’honor que després d’una gran assistència d’en Josuè, l’Aleix Barba picaria la pilota per sota del porter fent el 4-1 definitiu

L’equip va treballar molt bé va fer un gran sacrifici físic i no va tenir més premi, perquè l’equip local és un clar candidat a guanyar la lliga i va demostrar-ho dissabte.

Gracies a tots els alevins que van participar en aquest partit, Diego, Josuè i Ian.

Equip: Andreu, Balboa, Fernàndez, German, Roger, Oriol, Guillem, Lluis, Aleix Barba, Ian, Diego, Josuè i Albert.