CALDES 1-7 ALEVÍ A

Camp Municipal de Futbol de Caldes de Montbui, davant prop d’uns 100 espectadors

 

Bon partit en línies generals de l’equip, que suposava el debut dels nostres jugadors a la 2ª divisió aleví, competició de gran exigència esportiva. L’objectiu principal que buscàvem, era el de sumar minuts de joc de qualitat, tot procurant aplicar les consignes que vam treballar, malgrat els pocs entrenaments realitzats fins aleshores per l’equip.

Ens va costar força el partit durant els dos primers quarts, on no acabàvem de fer-nos del tot amb el domini de la pilota i per tant, ens costava controlar i dominar el partit. Malgrat això, vam disposar d’ocasions clares per poder generar una major distancia del que reflexa va el marcador, però ens vam topar primer amb els pals i posteriorment, amb l’encert del porter rival, qui van impedir de manera reiterada el gol.

Ja a partir del tercer quart, l’equip va fer seva la pilota i es va convertir fins el final del matx en el clar i únic dominador del partit. Conduccions precises fixant al rival per després dividir la passada pel company desmarcat, van servir per trobar situacions manifestes de gol que van acabar la major part de les vegades, trobant la xarxa de la porteria rival i fent així, justícia al que es veia sobre el terreny de joc.

També l’equip va saber treure profit de les segones jugades, generades amb passades més directes en profunditat i buscant l’esquena de la defensa rival o be, buscant la anticipació davant les possibles errades del porter rival al blocar els xuts propis realitzats. En ambdós casos, vam saber explotar aquesta faceta del joc per a acabar-les convertint finalment en gol.

Pel que fa als defectes, considerem que vam concedir massa faltes innecessàries en zones perilloses properes a l’àrea i que van servir per encaixar el gol rival i alguna altre aproximació propicia per encaixar un nou gol. Seguirem incidint en aquest aspecte per tal de guanyar solidesa a nivell defensiu.

Volem destacar el treball realitzat per tots els jugadors de l’equip, que van lluitar i competir amb generositat, il·lusió i als qui seguirem demanant molt més a cada petit pas realitzat.  

 

 

ENRIC MEDINA I FERRAN PERICAS