MOLLETENSE 0-5 ALEVÍ C

Aquesta setmana visitàvem el camp d'un dels últims classificats de la lliga, però per davant nostre. Per tant, ens calia guanyar per avançar-los a la classificació.

Els primers quarts del partit vam estar un pèl adormits i ens va costar crear perill i amb prou feines vam tenir un parell d'ocasions. Tot i això el joc era bo i tàcticament ben posicionats. Després del descans el joc va millorar de forma notable i l'atac del Vilanova persistia fins que va arribar el gol de Xavi. Vam seguir atacant, pràcticament sense deixar respirar al Molletense i Sergi va fer, amb un golàs, el segon. Individualment perfectes, gran intensitat i joc combinatiu i en equip van definir els dos últims quarts. Javier i Albert acabarien de matar el partit a les acaballes, quan millor estàvem jugant. Finalment 0-5 i primera victòria a la lliga, amb un gran partit.

Volem felicitar el equip per la gran imatge donada davant d'un bon rival com el Molletense i felicitat també un per un els nostres futbolistes perquè tots van fer un partidàs, Ara hem de seguir amb la ratxa de victòries!

 

Martí Santjoan i Pere Valls