ALEVI D 3-4 SANT FOST

Partit molt igualat el disputat al Mpal. de Vilanova que es decanta per l'equip visitant gràcies a l'encert cara porteria en moments claus.

El partit va ser molt igualat en tots els quarts, en el primer cuart ens vam avançar gràcies a un gol de Diego al minut 6 de joc. L'equip visitant va necessitar 20 minuts per a fer el gol tot i aixi l'equip no es va vindre abaix.

El tercer quart ens vam tornar avançar mitjançant Ian, gràcies a una bona pressió al porter però l'equip visitant va marca nomes reanudar el joc.

El ultim quart va ser molt polèmic. L'equip visitant va fer un gol despres de fer falta el porter i roçant l'antiesportivitat en molts moments. El ultim minut una falta executada per Pol va significar el 3-4 final.