MONTORNÈS 0 – 2 PREBENJAMÍ A

Partit molt seriós, en TOTS els aspectes, dels nostres.

El Vilanova va fer un partit molt bo defensivament, així ho reflecteix els gols encaixats: 0. El Montornès, equip que lluitarà per estar a la part alta de la classificació, no va gaudir de ninguna ocasió clara de gol, ja que unes vegades Teixi molt atent i d’altres la defensa evitaven qualsevol tipus de perill.

Al final de la primera part s’arribava amb el resultat de 0-1, gol anotat per Quim al primer quart, que va esperar molt atent el rebuig d’un xut de Pablo des de la frontal de l’àrea.

Al començament de la segona part, Arnau Viñallonga marcaria el 0-2 després d’estar molt atent a un mal rebuig d’un defensa i xutant de primeres una pilota que venia rassa. Tot i el resultat, no vàrem baixar la intensitat fent dos pals (els dos de Pablo) i generant ocasions a pilota parada i amb jugades convinades.

Repeteixo, partit molt seriós que acaba amb la segona victòria dels nostres en dos partits. S’està treballant molt bé als entrenaments i això es nota al camp. S’ha de seguir així nanos! Felicitats!