MARTORELLES 2 – 5 PREBENJAMÍ A

Bon partit el que es va veure a Martorelles dissabte passat, amb un Prebenjamí A molt seriós en quasi tots els aspectes, així ho reflecteix el resultat.

El partit no va començar gaire bé pels nostres, ja que ben d’hora, al minut 3, els locals s’adelantarien amb un gol de falta directe. Tot i aixó, el Vilanova no va abaixar els braços i va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols consecutius d’Arnau Molina, que NO va definir com hem treballat.

Al 2n quart, els nanos van sortir molt més concentrats, i es va notar per la manera com els visitants tenien la pilota i la dirigien cap els espais buits (cosa que estem treballant als entrenaments per no anar tots ‘apilotonats’ cap a la pilota) i defensivament estàvem fent les cordes com calia. Un gol més de Guillem Molina, posaria el 1-3 abans del descans. Molt bona definició, tal com hem treballat: amb l’empeine, cap a un costat i golpejant en màxima velocitat.

A la reanudació del joc, la mateixa tònica: el Vilanova que dominava i tenia ocasions i el Martorelles que només creava perill a pilota aturada. Va ser així quan va arribar el 2n gol pels locals. Falta a la frontal de l’àrea, i gol del Martorelles.

Però a l’últim quart, es va demostrar el per què els nanos estan entrenant tan bé. Ens vem fer amos i senyors al mig del camp, i movent la pilota d’un costat a un altre, vem trobar els espais per jugar-no l’1 x 1 per banda i acabar les jugades. Així van arribar els dos gols de Quim, el primer en un penal molt ben llençat i el segon en una jugada individual.

A destacar el porter, l’Aleix Teixidó, que tot i no haver estat concentrat en moltes fases del partit (normal en aquesta edat), amb el 2-3 al marcador, es va marcar una aturada FANTÀSTICA en un llençament de falta local, que va evitar que els locals es posèssin 3-3.

Molt bon treball nois! A seguir treballant per seguir millorant! El resultat és lo de menys!! Som-hi!!