PREBENJAMÍ A (2) – (2) MOLLETENSE 

Aquest cap de setmana es va viure un partit vibrant entre el líder de la classificació (Molletense) i nosaltres. Possiblement, pel fet que els visitants fòssin els líders va generar una “por escènica” als nostres durant el primer quart. Això va permetre als molletans avançar-se al marcador amb un gol de penal (claríssim).

Al segon quart els nostres van sortir decidits a canviar l’actitud del primer quart i jugar com ells saben jugar. Fruit d’això, vem aconseguir empatar per mitjà de Guillem Molina, després d’una gran passada de Quim que va fer allò que portem tantes setmanes treballant: conduir amb el cap aixecat per poder veure ON ESTÀ L’ESPAI LLIURE. Mitja part.

A la repressa, els locals van seguir avassallant la porteria de la Molletense, que unes vegades pel porter i unes altres pel desencert en l’última passada dels vilanovins, va fer que el marcador no es mogués.

A l´últim quart, vem fer l´últim esforç per aconseguir la victòria. En una falta lateral, Guillem Molina (un altre cop), ens posava per davant culminant una gran remuntada. Però el futbol a vegades és molt injust, i en la última jugada del partit, després d’una sèrie d’errors defensius, un jugador visitant xutava des de casa seva, i Aleix Teixidó, molt atent durant tot el partit, va aconseguir aturar el xut, però el bot va caure mort a la mateixa línia de gol i incomprensiblement l’àrbitre va xiular gol dels visitants, quan repeteixo, la pilota NO havia entrat a la porteria.

 

Com bé he dit abans, el futbol és molt injust i els àrbitres s’equivoquen com a humans que són. Estem molt contents pel treball dels nanos que no es mereixien aquest “càstig”. Cal destacar la noblesa de l’entrenador visitant que ens va reconèixer que NO havia estat gol i ens va felicitar per com jugaven els nostres. A seguir treballant que queda molt!