MONTMELÓ (2) - (6) PREBENJAMÍ A

Primer partit de la segona volta pel Prebenjamí A, ja que la jornada anterior vàrem descansar. Les expectatives que tenim, entrenadors i jugadors de cara aquesta segona volta prometen i molt. L'objectiu és de millorar, sempre aprenent.

El partit va començar amb un Vilanova molt posat en el partit, imposant el ritme que volem i jugant sense pressió ni por a l'error. El primer gol va arribar després de que Martí Espinar culminés una gran jugada col·lectiva. Els locals però, van reaccionar després d'una errada en defensa. Al final del quart ens vam tornar a posar per davant.

Al segon quart va ser irregular, com tot el partit, amb detalls molt interessants però amb errades molt greus. Al descans ens trobàvem amb un 2 a 4 a favor.

Al tercer quart, la mateixa tònica, irregularitat en el joc visitant i els locals que esperaven algun altre error per marcar.

El partit el resumim amb una paraula: IRREGULARITAT. Treballarem per seguir millorant, i perquè siguem més constants en el joc, ja que s'ha vist que aquest equip pot fer-ho molt i molt millor. A seguir treballant!