LA LLAGOSTA (0) - (5) PREBENJAMÍ A

En un gran dia per jugar a futbol, el Prebenjamí A va sortir amb ganes de fer bé les coses, tot i les curtes dimensions del camp, que complicaven la pràctica del futbol dels visitants.

El primer quart va ser molt bo, amb constants ocasions pel Vilanova, materialitzant-ne dos, però estavellant dos xuts al pal, i un al travesser. L'única pega, per posar-ne una, va ser que davant el tancament a la seva pròpia àrea dels locals, no es va obrir del tot bé el camp, per intentar generar espais.

Al segon quart, els homes que van sortir de refresc, van refrescar el partit, tant que el rival va poder marcar en més d'una ocasió, i que es va trobar amb un encertadíssim Aleix Teixidó a la porteria, que va estar SUBLIM en totes les seves participacions. Molt mal quart, sense trepitjar el camp contrari.

A la respressa, i després d'ajustar els errors des de la banqueta, el Vilanova va tornar a la bona dinàmica del 1r quart, i obrint el camp, es van tornar a generar moltes ocasions, que va permetre marcar el 0 a 3.

A l'últim quart, es va provar un nou sistema de cara al que pugui venir, i no ens va desagradar, tot i que s'ha de treballar en tots els aspectes. El resultat final va ser just, tot i que el rival va fer mèrits per anotar un gol.

Aquestes "pájaras" que ens agafen no són gens positives, ja que la gent de la banqueta ha d'estar igual d'activa o més que els 7 que estan al camp jugant. Som un equip i TOTS hem d'aportar el nostre granet de sorra.