GRANOLLERS 2-4 BENJAMÍ C

Aquest cap de setmana,  ens tocava  jugar a fora, contra el Granollers, equip de la nostre lliga(zona baixa de la classificació), hi sabíem que si seguíem treballant bé, teníem opcions a guanyar i reprendre les bones sensacions, a nivell de resultat.

En el primer quart,  no vàrem tardar  molt en obrir el marcador , el minut 1’ , ens vàrem avançar en el marcador en una molt bona acció tècnica del nostre jugador nº10, ficàvem el 0-1. Però la cosa no va quedar així en el primer quart, l’equip  va entrar enxufadissim en el partit i a través de un bon joc combinatiu l’equip va aconseguir marcar el 0-2  en el minut 9’ i al minut 10’  (0-3), els dos mediats per el mateix jugador que va obrir la llauna el minut 1’.

L’equip va arribar molt còmode al descans del primer quart amb un 0-3 a favor, però evidentment sabíem que quedava molta feina per endavant i que el Granollers no ens ho ficaria gens fàcil.

Començava el segon quart, l’equip es mostrava convincent en totes les accions que feia tant en atac com en defensa. Evidentment en el minut 16’, vàrem reafirmar les sensacions, el jugador amb la samarreta nº12 va marcar el seu primer  gol en la categoria benjamí aquesta temporada, a través de una altre bona acció convinativa, ficàvem el 0-4.

Però el partit no va acabar aquí, el Granollers en el tercer quart, va ficar el (1-4) en el marcador, però el Vilanova no és va tirar enrere, va seguir lluitant com sempre, per ampliar el marcador i evidentment vàrem tindre ocasions  per fer-ho, però la pilota no va voler entrar.

En el últim i definitiu quart, l’equip va seguir sent incisiu en totes les facetes del joc , tant en  atac com en defensa. Però el Granollers, en una acció a poc de finalitzar el partit va ficar el 2-4 final en el minut 48’.

Gran partit del equip i primera victòria fora de casa de la temporada. Ara falta acabar de rectificar els petits errors que tenim, però la dinàmica que portem és positiva.