LA TORRETA 3-0 BENJAMÍ C

Aquest cap setmana,  jugàvem el primer partit de la segona volta, fora de casa contra CF La Torreta, 7é classificat de la taula, on en el partit d’anada vàrem  perdre (0-5) a casa.

En el primer quart, l’equip va competir en tots els sentits, tant a nivell ofensiu com defensiu, l’equip estava molt  ben estructurat i estava  preparat per defendre amb molta constància i quan teníem la pilota sabíem lo que teníem que fer en tot moment. Encara que, abans d’acabar el primer quart, La Torreta va estrenar el marcador al min. 11’ (1-0).

En el segon quart, l’equip va sortir com la primera part , competint al 100% i defensant molt bé les accions de contraatac que ens proposava el rival i que ens feien una mica de mal. Encara que l’equip , tampoc va estar gens afortunat a nivell ofensiu , ja que, es van executar diferents accions ofensives ,però el porter contrari va estar molt encertat en les seves  decisions.

En el  tercer quart,  l’equip va baixar una mica en nivell de  competitivitat, però no el de intensitat, encara que, La Torreta va executar molt bé una acció a pilota parada i va fer pujar el  (2-0) al marcador en el min. 26 . Els nostres nois, varen seguir jugant igual, amb total sintonia entre  ells, però encara que teníem algunes ocasions de gol la pilota no volia entrar. Abans de finalitzar el tercer quart, La Torreta, va tindre una ultima ocasió que va propagar el (3-0).

En el quart i  últim quart, els nois van tornar a la dinàmica, del primer i el segon quart. Oferint potser el millor joc de tot el partit, quan estaven més cansats, vàrem tindre algunes ocasions de gol, però la pilota no va voler entrar.

3-0, resultat final. En definitiva, estem contentíssim de la continua evolució dels nois, seguim notant milloria partit darrera partit, i això es gracies al treball de cada setmana, que el realitzen al 100% i amb moltes ganes.