El dia 21 de maig del 2022, i després de dos anys que pel famós COVID-19 no s'ha pogut realitzar, torna la Diada Solidària del nostre Club: LA  EDICIÓ DEL GOL SOLIDARI. Aquest cop, però, hem volgut anomenar-la "Diada Tornem a la Normalitat". Com tots els anys precedents, aquest esdeveniment solidari té lloc al Municipal d'Esports de Vilanova del Vallès, al Camp de Futbol.


L'objectiu d'aquesta jornada és que tots els integrants del Club i tothom que hi vulgui participar col·labori per ajudar a la gent més desfavorida del nostre municipi. S'han preparat diferents activitats al camp de futbol i en el seu entorn, amb la finalitat de passar un matí diferent. Per poder accedir aquestes activitats, l'únic requisit és col·laborar portant tota mena d'aliments envasats.


Els aliments que es recullin, aniran destinats al Rebost Solidari. Un projecte de recollida i distribució d'aliments impulsat pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i gestionat per persones voluntàries dels municipis de Vilanova i Vallromanes.


A més, aquest any – i per primera vegada –, el Club ha organitzat un Torneig de "Pares del Futbol Base" que volem finalitzar amb un dinar de germanor. Comptem amb un menú fet pel Càtering del "Mas de Sant Lleï" i aquest està format pel menú infantil, dirigit a menors de menys de 12 anys, (10€) i el menú adult (17,50€). Pels jugadors/es del Club és gratuït i se'ls hi entregarà el tiquet aquesta pròxima setmana. La venda de tiquets es farà a les oficines del Camp de Futbol i al Bar de la Zona Esportiva, ambdós a partir de les 17:00h. També, a les 18:00h es farà la Presentació d'Equips de la Temporada 2021/2022, ja que la situació no ens va permetre fer-ho a l'inici d'aquesta. Finalitzarem la jornada amb música i ball!!


Des d'aquí fem la crida a totes aquelles empreses, botigues, negocis o institucions que vulguin formar-hi part d'aquest dia i col·laborar, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o a través de les xarxes socials del Gol Solidari: Facebook (Gol Solidari), Twitter (@GolSolidari) o Instagram (@gol_solidari).
Per més informació, poder anar seguint les publicacions que s'aniran fent des de les xarxes socials del Gol Solidari. També ho podreu trobar des de les pàgines del C.F. Vilanova del Vallès (Facebook, Twitter i Instagram).


No us ho podeu perdre, us hi esperem!!

 

 

Horaris i activitats

Torneig PARES FUTBOL BASE 
09:30 H a 10:30H ESCOLA PREBENJAMÍ
10:45H a 11:45H ALEVINS
12:00H a 13:00H INFANTIL CADET
13:15H a 14:15H CADET JUVENIL


Master Class de ZUMBA amb la col·laboració d'OXIGEN  10:30H a 11:30H

Dinar de germanor GOL SOLIDARI  14:30H a 17:30H aprox.

Presentació Equips Temp 2021/2022 amb la col·laboració de EDU MUTANTE  18:00H a 19:30H

Música en viu A PARTIR DE LES 19:30H