Infantil A

MOLLET  2 -- 3 VILANOVA DEL VALLÈS

Expectacular partit de l'infantil A del Vilanova, superant totes les adversitats d'un arbitratge nefast.
Bon inici del nou Míster.

L'Infantil va lluitar amb un jugador menys quasi bè tot el partit per l'expulsió massa rigurosa del porter Pere.

Inicia el partit, molta intensitat i pressió al Mollet, fruit d'aquesta, una indecisió del porter del mollet, es aprofitada per el nostre devanter Enrique que posa el 0-1 al marcador.

Segon quart, el Vilanova seguiex presionant i una jugada d'estratègia des del còrner, acaba amb un bon cop de cap de Nil a la xarxa. El mollet no cedeix pressió i retalla diferències amb un gol.
La jugada clau del partit, precedida d'un clar fora de joc, el porter surt de l'area tocant la pilota amb les mans,,, expulsió i L'Albert sustitueix a Pere a la porteria, arriba el descans.

A la represa del tercer quart, arriba l'empat del Mollet. Tot l'equip convençut de la possible victoria i amb una intensitat expectacular, els nostres jugadors no donen una pilota per perduda i una internada d'Aleix es caçada dins l'area i l'àrbit fa vista,, sense senyalar la pena maxima,,,

El vilanova no es rendeix i al minut 70, una passada d'Enrique i jugada d'Aleix fins dins de l'àrea posa el definitiu 2-3 al marcador.

Partits com el vist a Mollet ens dónen ànims per creure amb aquets nois.

Ànim vilanova i bones festes, que us les mereixeu !!!!!!

Quim.

Municipal de Roda de Ter: Dissabte 27 /11 10:00 Hores.

Roda de Ter (6 – 1) Vilanova del Vallès.

Molt fred al municipal de Roda de Ter per a veure l’infantil A del Vilanova. S’Inicia el partit amb una bona pressió del Roda de Ter. El Vilanova ven estructurat al Camp, no deixa espais lliures a l’equip Local, que comença a triangular d’una forma exquisita. El millor equip al que el Vilanova s’ha enfrontat fins ara.

Minut 15, una internada per la banda del Roda de Ter, acaba a la xarxa desprès d’un bon centre prop de l’àrea petita. (1–0). El Vilanova pateix les triangulacions del Roda de Ter. Aguantant força be i molt concentrat, una internada del Quique, davanter del Vilanova, ajusta el seu xut que passa fregant el pal de la porteria. Acaba el Primer Quart i a la represa del Segon, un contraatac del Roda de ter, posa el (2-0).

El Vilanova segueix atacant, no abaixa els braços i durant tot el segon quart, bolcats a l’atac, es succeeixen les oportunitats , sense sort, per a reduir distancies.

Al tercer Quart, fruit de la obligació de canvis, plantejar el partit a l’atac, i, torno a incidir amb, les bones triangulacions del Roda de Ter, es succeeixen els Gols ens contra. (3-0), (4-0) i (5-0), resultat que ens marca el final del tercer Quart.

Inicia l’últim Quart i sense res a perdre, possiblement la millor part. Una falta a la frontal de l’àrea gran del Roda de Ter, magistralment llençada per l’Aitor, col·loca el (5-1). El Vilanova segueix plantant cara, els nois no donen per perdut un partit ja sentenciat. Un contraatac al final del partit tanca el marcador amb el (6-1).

Els hi agraïm l’esforç i la constància i tornem a donar ànims als nois per el seu bon comportament al camp i segur que arribaran les victòries.

VILANOVA 0 - PALAUTORDERA FC 9

Extraño partido del equipo Infantil A del Vilanova el que pudimos ver el sábado. Un buen inicio deInfantil A,  controlaron el partido en los dos primeros cuartos del encuentro. Muy intensa la presión del Palautordera, pero sin efectos gracias a las buenas actuaciones del portero Pere y de una buena presión de todos los jugadores. Varias jugadas bien trazadas por los jugadores del Vilanova pero sin fruto final, hacen presagiar un segundo tiempo intenso. Fin de la primera parte (0-0).

Al Inicio de la segunda parte (tercer cuarto), una internada por banda derecha del Palautordera, acaba en centro al borde del área para que el delantero del equipo visitante estrene marcador. 0-1.

Con el marcador adverso, el Vilanova presiona en el medio campo, intentando empatar el partido, muy disputado hasta este momento. El equipo, sumado al ataque, sufre los contragolpes del Palautordera y fruto de estos, empieza a llegar la lluvia de goles (0 - 2), (0 - 3). Con este resultado llegamos al final del tercer cuarto.

Los cambios de táctica  para intentar remontar el partido, no mejoran el marcador,  desconcierto de los chicos que, buscando un revulsivo con cambios de posición en el campo y sumados a un ataque alocado, ven como el Palautordera sin demasiado esfuerzo va sumando goles a su cuenta particular. Final del Partido (0 - 9).

El gran esfuerzo de la primera parte se desvanece en poco menos que 18 minutos de juego.

Animo, Força Vilanova.

Joaquim Colom

SEGONA DIVISIO GRUP 7

Parets 5 ----  Vilanova del Vallès 3

Estadi Municipal de Parets del Vallès . Diumenge 14 de Novembre 10:00 h.

Partit molt disputat des de l'inici. El parets s’avança al marcador (1-0) amb un gol amb clar fora de joc. Els nois del Vilanova molt lluny de abaixar els braços, pressionaven per tot el camp. A la represa del segon quart, un contraatac del parets posa el (2 – 0). El Vilanova retallarà distancia amb una jugada molt ben traçada amb gol del interior Ilias. (2-1). Acaba el segon quart .

A la represa del tercer quart; una altre errada del Col·legiat, torna a desencisar els nostres jugadors amb un altre fora de joc de l’equip local (3-1). Una bona combinació del Vilanova acaba amb gol de Aleix (3-2). Comença l’últim quart. L’entrenador del Vilanova Miguel Àngel, esperona des de la banda els nois per a pressionar al mig del camp al Parets que amb un altre contraatac, fa pujar al marcador el (4-2). El Vilanova segueix pressionant i fruit d’aquest, arriba el (4-3) firmat un altre cop per Ilias. Intentant aconseguir l’empat, el Vilanova es llança amb tot l’equip a pressionar i el Parets amb un altre contraatac per la banda esquerra aconsegueix el definitiu 5-3. Ànims nois, amb aquesta entrega i voluntat segur que arribaran les victòries..

INFALTIL CAMPIONS!!!!!

L'equip d'infantil A del nostre club a aconseguit esdevenir campió de lliga de segona divisió del 09/10.

Desprès d'una lliga molt complicada i lluitada, els nostres nois han aconseguit arribar com a liders fins l'ultima jornada de la lliga, assoilint el compionat amb una victoria .