Prebenjamí B

GRANOLLERS 3-2 PREBENJAMÍ B

Partit apassionant el vist diumenge, amb bon joc dels dos equips, intensitat i moltes ocasions. Encara que el resultat mostra la victòria del Granollers el resultat podia haver anat a parar a qualsevol dels dos equips.

Primer quart igualat, sense un dominador clar, però amb més ocasions pel Vilanova que no va poder transformar. En canvi, el Granollers va treure petroli d'una de les poques ocasions de que va disposar.

En el segon quart es van intercanviar els papers el Granollers creant moltes ocasions sense fortuna i el Vilanova en una de les poques ocasions clares de que va disposar va veure porteria. Resultat al descans: 1-1.

El tercer va estar dominat pel Granollers, creant molt perill a la nostra porteria, i amb dificultats del Vilanova per sortir del seu propi camp. Tot i les dificultats, el Vilanova va saber defensar i acabar el quart 2-1 en contra per afrontar l'últim quart amb possibilitats.

L'últim quart va ser del Vilanova, controlant el joc i apropant-se amb major perill a la zona rival, però en un ràpid contraatac del rival va arribar el 3-1. Encara que podria haver estat el cop definitiu, va ser el cop d'efecte necessari per a que el Vilanova marqués un minut més tard. A partir d'aquí ocasions per tots dos bàndols, sense encert. Als minuts finals amb el Vilanova totalment bolcat a l'atac va arribar una gran ocasió pel Vilanova però no es va poder culminar. Finalment, 3-2.

Partit que mostra la notòria millora dels jugadors respecte a principis de temporada. Mala sort pel que fa al resultat ja que qualsevol cosa podria haver passat. A seguir treballant.

Aleix Medina

Enric Medina

PREBENJAMÍ B 3-1 MONTORNES

Partit intens i clarament dominat pel Vilanova, que ens va permetre aconseguir una còmoda, però treballada victòria.
El primer quart va estar dominat pel Vilanova, gràcies a la seva intensa pressió i la calma a l'hora de jugar la pilota, amb bones triangulacions i joc de passades. Encara que quan millor estava jugant el Vilanova i creant més perill, en un contraatac del rival va conduir-los al 0-1, en els últims minuts del quart.

En el segon quart va seguir la tònica del primer domini i ocasions del Vilanova i mínim perill del Montornès. L'empat va arribar en un córner on un rebuig desafortunat de la defensa rival va acabar dins la porteria. El Vilanova va seguir atacant i en una sacada llarga del porter que ca passar per sobre la defensa rival va fer que marquéssim el 2-1. A l'última jugada va arribar el 3-1 mitjançant una jugada calcada a la del 2-1. Resultat al descans: 3-1.

Els dos últims quarts va ser del Vilanova i, encara que no es va poder ampliar la diferència es van crear ocasions i es va desenvolupar un joc molt atractiu.

Es pot qualificar el partit com un dels millors de la temporada, tant en el joc de l'equip, com individualment cada jugador.

PREBENJAMÍ B 1-6 SANT CELONI

Partit igualat durant un bon tram del partit que va decantar-se del cantó del Sant Celoni per certes males decisions.

Primer quart dominat pel Sant Celoni amb moltes ocasions ben resoltes pel Vilanova que va poder sortir al contraatac en certes ocasions. Al final 0-0.

El segon quart va canviar totalment respecte el primer, ja que va ser l'escenari a la inversa, el Vilanova dominant i creant ocasions i el Sant Celoni sortint al contraatac. Les nombroses ocasions creades van fer que en una gran jugada de combinació el Vilanova s'avancés en el marcador. Tot i anar per davant no va ser capaç de controlar els contraatacs del rival i va encaixar l'empat, a l'última jugada de la primera part es ca xiular un penal a favor del Vilanova, però el xut es va golpejar el travesser i va sortir fora. Resultat al descans: 1-1.

Després del descans el partit va seguir igualat, però una decisió rigutosa de l'arbitre va confondre el Vilanova que va encaixar el 2-1 a partir d'aquí el Vilanova no va controlar els contraatacs del rival. Va finalitzar 4-1 en contra.

L'últim període el Sant Celoni va baixar el ritme, però el Vilanova estava esgotat per la falta de canvis i no ho va aprofitar, a més va permetre que el rival marqués dos gols més.

Bon partit del Vilanova que va notar la falta de canvis, la calor i el cansament. Tot i la derrota es va jugar i lluitar al màxim.

PREBENJAMÍ B 0-6 SANTA PERPETUA
Partit igualat durant un bon tram del partit que va decidir-se per la superioritat física del rival.
Primer quart molt igualat amb el joc centrat al mig del camp. Va haver-hi moltes ocasions pels dos equips, tot i que sense gaire definició.
El segon quart va seguir la tònica del primer, però amb més domini territorial del rival, cosa que va fer disminuir el nombre d'ocasions del Vilanova. Resultat al descans: 0-0.
Després del descans el partit va estar dominat pel Santa Perpetua, i sense capacitat de reacció per part del Vilanova, que no va crear cap ocasió. Va finalitzar el partit 0-6.

PREBENJAMÍ B 0-6 FINSOBE

Partit complicat el que disputava el Vilanova perquè jugava contra el primer classificat. Va ser un partit lluitat i disputat.

L'inici del partit va començar amb un atac i gol del Finsobe degut a certa falta de concentració del Vilanova. El període va finalitzar 0-4.

Al segon quart, el Vilanova va sortir més centrat i va poder jugar de tu a tu amb el rival creant ocasions i reduint les contraries, tot i l'esforç a l'última jugada el Vilanova no va ser prou contundent a l'hora de rebutjar una pilota dins l'àrea i va provocar un altre gol en contra, al descans 0-5.

Després del descans el partit va seguir igual amb molta intensitat en el joc i moltes ocasions, però sense gaire definició. Tot i això, el Finsobe va tornar a marcar i va deixar el marcador 0-6.

L'últim quart amb el Finsobe més relaxat pel resultat favorable el Vilanova va minimitzar les arribades amb perill del rival i va poder crear les seves millors ocasions, encara que sense encert. Resultat final 0-6.

Bon partit del Vilanova que va lluitar i va disputar un difícil partit al líder amb intensitat i bon joc.