Prebenjamí D

VILANOVA DEL VALLÈS 1-6 CARDEDEU

L’últim partit de la temporada tot i que vam ens vam veure obligats a jugar amb sis jugadors, els que hi eren ho van donar tot i tot i jugar amb un desavantatge vam lluitar. En la primera part només ens van marcar un gol gràcies a l’esforç i a la col·locació.

Després a la segona part fins i tot vam tenir diverses oportunitats i el Lluc va marcar un bon gol de falta tot i el gran esforç realitzat per l’equip o el fet que eren els 2 i que eren molt bons ens van marcar fins a arribar al resultat final d’1-6. El Cardedeu no va tindre un domini absolut del partit i vam poder dominar en facetes del joc fent bastants passes seguits, canviant el joc i fent fins i tot parets.

Estem molt contents del treball i les ganes dels nens al llarg de la temporada, es veu com milloren dia a dia. Els animem que continuïn treballant fiquen la intensitat que hi fiquen i han ficat al llarg de la temporada tant en els entrenaments com en els partits.Sergi

VILANOVA DEL VALLÉS 1-4 ESCOLA F.BARBERA ANDALUCIA

El partit de la setmana passada va ser un partit bastant estrany, ja que vam lluitar molt i vam tenir la sensació de poder treure millor resultat tot hi haver-hi una diferència de gols considerable.
En la primera part el rival va ser superior a nosaltres, potser pel fet del físic, i ens van marcar. Després amb molta intensitat per part nostre vam poder igualar el marcador amb un gran xut de Gianluca amb la dreta des de fora de l’àrea. En el tercer quart en el quan anàvem un a un a causa de una contra i a la velocitat d’un dels nens ens van marcar dos gols seguits cosa que ens va sentenciar. Ja a la segona part ens van marcar un altre gol però vam posar intensitat i van lluitar fins al final.

Molt content del treball dels nens que sense canvis i amb molta calor van posar moltíssima intensitat durant tot el partit.

Sergi i David

SANT CELONI 4-0 VILANOVA DEL VALLÉS

Aquest cap de setmana, hem jugat contra el St. Celoni, un partit en el qual tot i la intensitat i la mala fortuna de les dues primeres parts, ha sigut insuficient per puntuar, una vegada mes. La primera part, hem sortit molt intensos i tot i no fer jugades col·lectives gaire elaborades, hem sortit a pressionar a dalt i hem tingut totes les ocasions de la part, encara que no les hem materialitzat.

La segona ha començat igual, i tant és així que una recuperació nostre a la seva defensa, ha sigut l origen del seu gol al contraatac, quan no hem sabut acabar la jugada. El segon gol, ha sigut exactament igual, pèrdua de pilota a la seva àrea, contraatac i gol.

Després d'aquesta mala fortuna, les últimes dos parts han sigut merescudes per l equip local, que ha fet un molt millor joc i ha mantingut un ordre a camp molt bo. Hem encaixat un gol a la tercera part i un altre a l'última.

Hem fet un bon partit quant a intensitat i treball, però no podem tornar a jugar com a principi de temporada, tenim que seguint fens jugades col·lectives que tan bé ens han fet jugar els últims partits.

David González Domènech

VILANOVA DEL VALLÈS D  0 – 2 LES FRANQUESES

Aquest cap de setmana hem jugat contra les Franqueses, un partit bastant bo, en el que no hem sabut aprofitar les nostres ocasions.
La primera part l hem començat bé, combinant i creant ocasions de gol bastant clares, però el gol se’ns ha resistit i l equip rival en una bona jugada, només començar la segona part, ens ha marcat. El partit s ha mantes intens i bonic, però la falta de concentració, la manca de voluntat de fer el que manen els entrenadors i un error de l'entrenador, ens ha portat al 0-2 final. Ha sigut un bon partit en general, però si volem puntuar hem de donar una mica més de nosaltres i entrenar cada dia una mica millor.
Tot i que hem pogut fer molt més, la victòria de Les Franqueses ha estat justa. Confio en puntuar en com a mínim 2 dels 4 partits que queden, en seguir aprenent i millorant com fins ara i en poder dedicar una victòria el pròxim partit al Sergi, el primer entrenador, que està malalt.
Sergi Ramírez i David González Domènech

VILANOVA DEL VALLÈS D  3 – 3 SANT FOST C

Aquest cap de setmana hem jugat contra el Sant Fost, un equip amb uns nens fantàstics i un jugador molt i molt bo.

Ha sigut un gran partit, i tot i encaixar un gol en la primera jugada del partit, hem sabut reaccionar, marcant fins a 3 gols, fent un joc molt i molt bo, creant ocasions de perill, fent jugades col·lectives, i defensant molt be. Al tercer quart l’ àrbitre s’ ha inventat un penal en contra nostre que l’ Iker casi para, ha sigut una part en la que hem continuat generant ocasions de gol però sense la intensitat del principi. A la última part, per una acció totalment antiesportiva per part del entrenador rival en la que ha manat als seus jugadors, els quals no han sigut culpables de res, intentar marcar en un bot neutral en el que anàvem a donar-les la possessió de la pilota, hem encaixat el gol del empat.

Estem molt i molt orgullosos dels nostres nens, per la gran progressió que estan tenint en el joc col·lectiu, la seva actitud al camp i el seu gran joc, l’ ambient del equip es gairebé immillorable, i estem molt contents de entrenar a aquest equip, es perdi, s’ empati o es guanyi. Per una altre banda recordar que aquests nanos son petits i l’objectiu dels entrenadors es que aprenguin, i no només a jugar a futbol.