DESPRÉS DE LA TEMPESTA TORNA A SORTIR EL SOL

· El Vilanova guanya per 1 a 2 al camp del Canovelles, en un partit que va haver de remuntar, a causa del gol inicial dels locals des dels onze metres

· Un inici de la segona part trepidant va fer que els tres punts viatgin a Vilanova, que serveixen per seguir perseguint al Parc

Els vilanovins van tornar a guanyar després de tres jornades sense conèixer el sabor de la victòria. Els visitants després d’una primera meitat mediocre, van remuntar el gol inicial local, de penal, en només 5 minuts.

Després de la tempesta sempre torna a sortir el sol. La tarda de dissabte prometia emocions molt fortes, ja que els dos equips arribaven al duel precedits de dues doloroses derrotes. El canvi de sistema del tècnic vilanoví, Àlex Milian, era la principal novetat en el partit.

La primera part no va tenir un clar dominador, ja que els dos equips proposaven un futbol de posició amb la possessió de la pilota. Amb tot, l’ocasió més important la va tenir el Canovelles, que després d’una centrada, Jaime Juanola rematava a dintre l’àrea petita i on el porter visitant, Aleix Moreno, aturava providencialment. Tot seguit, arribaria el penal clar a favor del Canovelles, que va ser molt protestat pels grocs-i-negres, ja que la jugada venia precedida d’un clar fora de joc. El penal el va transformar Gianni Di Cristofaro.

A la segona meitat, la mentalitat del Vilanova va canviar radicalment. Des del primer minut va pressionar en camp contrari, i va robar moltíssimes pilotes que anticipaven possessions de l’esfèric en camp contrari. Al minut 53, Marc Rodriguez posava l’empat a u al marcador, després d’una recuperació al mig del camp de Pau Valls, i el davanter definia amb efecte al pal llarg del porter. Només dos minuts més tard, i després d’una passada d’Aleix Colom, Isma es plantava sol davant del porter i amb una definició de sang freda, anotava el segon gol del Vilanova, amb un xut ras ajustat al pal. Des d’aleshores fins al final del partit, patiment groc-i-negre per aguantar el resultat, tot i que els locals no van gaudir de cap ocasió de gol clara. Al minut 88, el Canovelles es quedaria amb 10 després de l’expulsió del número 10, Àlvaro González, per insultar a l’àrbitre de manera descarada.

En conclusió, una victòria que val or, després de la mala dinàmica de l’equip, que sumava tres partits seguits sense assaborir la victòria. El pròxim partit torna a ser a fora, en aquest cas al camp del VILAMAJOR. Som-hi Vilanova!