AMB MÉS COR QUE CAP

· El Vilanova aconsegueix la segona victòria consecutiva per la mínima, en un dels camps més complicats de la categoria, el del Vilamajor

· Un solitari gol de cap de Manu, després d’una falta botada per Isma, fan que els vilanovins segueixin a la persecució del Parc

L’equip groc-i-negre guanya per la mínima, 0 a 1, i s’emporta els tres punts del complicadíssim camp del Vilamajor, on rivals com el Parets, no han pogut guanyar. Amb aquesta victòria, els vilanovins segueixen la persecució del Parc, que es manté a 7 punts.

Els d’Àlex Milian repetien l’innovador sistema, quan tan bé li havia anat la setmana anterior per derrotar al Canovelles. La primera part va ser de complet domini vilanoví, i és que el Vilamajor només trepitjava l’àrea de Xavi Gilabert, amb jugades a pilota parada. Precisament en una jugada a pilota aturada, Manu, marcaria el zero a un, després d’un bon remat de cap. Instants després, i una altra vegada amb una jugada d’estratègia, Marc, estavellaria una pilota morta al travesser de la porteria local. L’última ocasió de la primera meitat la va tenir el carriler Eleder, que marcaria gol, però li anul·larien per una suposada falta al porter.

A la represa del joc, el partit va canviar totalment: el Vilamajor va començar a penjar pilotes a l’àrea dels vilanovins, generant moltes jugades de perill, però poques acabaven en xuts a porteria. Quan pitjor ho estava passant el Vilanova, va emergir la figura del porter, Xavi Gilabert, que va fer tot un recital d’aturades quasi impossibles, destacant dues aturades en dos llançaments de falta que va treure de la mateixa esquadra de la porteria.

En definitiva, tres punts molt importants i molt soferts, que fan que els de Vilanova del Vallès es mantinguin en tercera posició de la classificació en solitari. L’objectiu segueix sent arribar a les places de play-off d’ascens, que ara mateix està a 7 punts, però que junts ho aconseguirem. Poper partit:

VILANOVA – AT. VALLÈS, a les 12h a casa, US HI ESPEREM!

 

Aleix Colom