STA. EULÁLIA 0-2 JUVENIL A

Possiblement el partit mes complert jugat fins ara. Jugàvem contra el líder de la competició i uns dels rivals per assolir el títol i això es va notar tant en la preparació del partit com amb la motivació amb la que tots els jugadors van sortir al camp.

La primera part va estar bastant equilibrada, tot dos equips estàvem mes preocupats de no encaixar que de produir. La consigna nostre era molt clara, evitar a tota costa que el seu millor jugador, el nº 7 podés rebre cap pilota. La feina defensiva de tot l’equip va ser espectacular i el Sta. Eulàlia pràcticament  no va arribar a la nostre àrea.

La segona part va ser diferent. Al minut 8  va arribar el primer gol nostre a la sortida de un corner, i a partir d’aquí vàrem tenir  el control del partit. El Sta. Eulàlia va tenir pujar les línies per buscar l’empat i això va fer que deixessin mes espais, que vàrem aprofitar per crear moltes ocasions, però continuant molt concentrats en defensa.

Així arribàrem als últims minuts sense patir massa i aconseguint el definitiu 0-2, que ens permet continuar somiant  amb la possibilitat  de fer alguna cosa important aquesta temporada.

Felicitar a tot l’equip pel esforç i el gran treball que han fet aquesta setmana.