JUVENIL A 2-2 ESCOLA PIA

Partit amb dues fases molt diferenciades. Els primers 45 minuts van ser de un bon joc per part nostre y màxima efectivitat. Ben col•locats en defensa i aprofitant les oportunitats, al minut 14 el resultat ja era de 0-2. Fins al descans, partit controlat i sense passar cap tipus de perill. La sensació era que seria un partit plàcid.

La primera jugada de la segona part va marcar el final del partit. Oportunitat claríssima completament sols davant del porter que no sabem materialitzar. Hagués suposat el 0-3 i la sentencia definitiva del partit.

Pocs minuts després ells van aconseguir el 2-1 i a nosaltres les cames ens van començar a fallar. Havíem arribat molt justos de forces entre sancions i lesions i això es va notar. L’equip es va trencar. El mig del camp va recular i la davantera no va baixar, amb el qual ells es van fer amos del mig del camp i ens van tancar a la nostre àrea. Tot i això encara vàrem tenir algunes oportunitats per fer el 1-3.

Quan semblava que podríem mantenir els 3 punts i ja en el minut 97, va arribar el gol de l’empat a la sortida de un corner.

Si volem aspirar a guanyar la lliga ha d’haver-hi una mica més de sacrifici i de implicació.  No podem deixar escapar punts tant clars.