• principal
  • vina
 
 

Aleví B

LA LLAGOSTA 4-1 ALEVI B

Resultat enganyós de cap a peus.

Així com a l'anada era La Llagosta qui donava una lliçò de futbol i sortia derrotat per 4-1 sense mereixe-ho, aquest cop es canviarien els rols.

Ens enfrontaven a l'equip que millor futbol practica de tot el grup amb diferencia, en un camp amb  les mides limits de la legalitat, cosa que perjudica absolutament el nostre estil de joc.

Tot i aixo, l'equip va donar un recital de futbol jugant a dos tocs en un camp i contra un equip on tothom juga al "balonazo" descaradament (dit per l'entrenador rival). Molt bon joc pero nomes dues ocasions clares de gol, es el que va fer que no puguessim matar el partit que va estar empatat durant els tres primers quarts. Ja a l'ultim quart i sense possibilitat de perdre ni tant sols un lloc a la taula, un equip amb mentalitat guanyadora com el nostre es va llençar a l'atac, deixant molts espais que un gran rival va saber aprofitar.

Chiki i Iván Estrada

ALEVI B 8-4 AT. VALLES

Sorprenent inici del Vilanova que rapidament encarrilava el partit amb un 3-0 al primer quart.

El fet de que ja no hi hagi possibilitat d'obtenir una altra posicio a la taula, produeix que els nens juguin tranquils i sense pressió.

Ja amb 5-0, errors propis de la relaxacio ens farien encaixar un parell de gols en propia i un de falta que servirien per donar vida al partit, que era mes desigualat del que feia pre veure la classifiació.

Chiki i Iván Estrada

ALEVÍ B 5-4 PARETS

Un dels partits mes patits de tota la temporada. Ens enfrontavem a un rival de la zona mitja de la taula, que destaca pel seu ordre defensiu, i que venia reforçat amb dos jugadors d'equip superior que van elevar moltissim el seu nivell ofensiu.

Tot i anar casi tot el partit a remolc, els nois van treure orgull i van poder cap girar un partit boig que al final va fer justicia al bon joc mes que a les individualitats.

 

Chiki i Iván Estrada

 

MONTORNES 3-9 ALEVÍ B

Partit marcat especialment per les mínimes dimensions del camp del Montornès, cosa que provocava que cada perdua fos ocasió de gol (d'aqui el resultat tant vistós).

Un Vilanova molt superior encarrilava el partit de seguida, pero la relaxació en certs moments del partit donava vida al Montornès, tot i que mai va arribar a estar perillant la victoria.

Tot i que no va ser un dels partits de millor joc, l'efectivitat de cara a porteria va ser prou alta i era una cosa pendent en les ultimes jornades, per tant bona victoria que serveix per trencar la ratxa de dues derrotes seguides i poder mirar la taula amb satisfacció.

Chiki i Iván Estrada


 

LA GARRIGA 2-1 ALEVI B

De nou una derrota contra pronostics, tot i ser en un camp complicat.

Un Vilanova sense intensitat i sense ordre en defensa i en atac, posava les coses facils a un rival que pràcticament no va patir i va portar el pes del partit en tot moment.

Despres de dos derrotes consecutives esperem que l'equip fagi un canvi d'actitud important per poder revertir la situació.

Chiki i Iván Estrada

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 127

Ahir 1230

Semanal 1761

Mensual 11557

Total 1108151

Currently are 47 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Canal RSS