ALEVI D 2 – 4 AMETLLA VALLÈS

Bon partit el disputat per el nostre Alevi D davant l’actual líder del grup 42 d’Aleví Tercera Divisió, un equip que havia golejat a les 3 primeres jornades.

Els dos equips van sortir amb les idees molt clares, i això es va veure reflectit al marcador al final del primer quart, 1-2 per els visitants amb gol de Diego.

El Segon quart vam sortir apretant amb ganes de buscar l’empat però una errada defensiva per part dels nostres jugadors va fer el 1-3 que arribàvem al descans.

El tercer quart va ser molt igualat i cap dels dos equips va poder marcar.

Tot es va decidir al últim quart, quan a falta de dos minuts per el final una bona jugada de triangulació Ian la va introduir al fons de la xarxa. Vam seguir apretant i l’ultima jugada del partit va ser un corner a favor nostre. Ens la vam jugar posant als 6 jugadors de camp a la rematada i a la contra ens van fer el 2-4, gol totalment il·legal perquè el control previ a l’arrancada cap a porteria es va produir amb la mà.

Animo als jugadors a seguir treballant igual, la primera victòria no tardarà en arribar.