C.F. MARTORELLES 2-4 ALEVÍ D

Un primer quart on l’equip va sortir endollat, com sempre amb ganes de buscar la primera victòria de la temporada. A nivell ofensiu estàvem fent les coses molt bé, però a nivell defensiu ens costava. El primer gol no va fer esperar, va ser Adrià al aprofitar un rebot dins l’àrea.

El segon i tercer quart van seguir la mateixa tònica, tot i que en aquesta ocasió vam saber jugar amb avantatge al marcador i vam fer un gol més obra de Gerard (0-2).

El darrer quart vam sortir amb ganes de sentenciar el partit i endur-nos els tres punts. El primer minut del tercer quart Diego va transformar un penal (0-3). Minuts més tard va posar el 0-4 Liam a la sortida d’un corner.  L’equip visitant va reaccionar a falta de 5 minuts per el final, però no els va ser suficient.

Donar les gràcies al Liam Viñas per donar un cop de mà. Animem a l’equip a seguir treballant a la mateixa línia.