Benjamí B

BENJAMIN B 14-0 LLIÇA D AMUNT C

Último partido en casa de la temporada. La contundencia del resultado ya resume lo ocurrido este sábado sobre el césped del municipal... Un rival que poco pudo hacer para frenar las acometidas de un Vilanova B, que mejoro en registros de efectividad a puerta (se trabajo esta semana esa faceta) méritos del local que desarbolo con momentos de combinación, y deméritos de un Lliça que con un arriesgado planteamiento (231) no opuso ninguna resistencia. Una goleada, fruto del trabajo y del gran rendimiento del grupo en una 2a vuelta de campeonato.... Ocupando una más que justa y deseada 6a plaza, aun con opciones a la 5a que sería un premio mayor. Disfrutando de este gran grupo humano y futbolistico. Apenas 2 jornadas para el final!!

León David Pérez / marti Santjoan

GRANOLLERS F 2-5 BENJAMIN B

Salida y victoria plácida, aunque sin brillantez. Contagiado de un local algo impreciso, previsible... A pesar de ello el control y las ocasiones eran del Vilanova, el marcador favorable 0-2 al descanso. En el reinicio se vio algo más de dinamismo en el juego visitante , y alguna acción brillante... Con algo más de precisión en los últimos metros pudo ser mayor la diferencia final (2-5).

A Destacar la solvencia y la regularidad del grupo, en una 2a vuelta de campeonato meritoria. Partido solventado, con menos vistosidad de lo previsto. 3 pts y más cerca de una 6a plaza... Como gran objetivo!!

León David /Martí santjoan

BENJAMIN B 1 - 2 OL. LA GARRIGA B

Aquest dissabte rebíem a casa una Garriga motivada per la lluita per el títol. El segon classificat de la lliga volia repetir els seus últims resultats mentre que nosaltres buscaríem complicar-li les coses i jugar de tu a tu.
En el primer quart es va complir la nostra proposta: deixar jugar a la Garriga, que no va crear perill, com tampoc ho vam fer nosaltres. El segon quart va canviar de tònica i un rival més ofensiu va trobar espais entre la defensa per a no perdonar el 0-1. Nosaltres vam despertar i al buscar l'empat el vam trobar mitjançant Aleix, amb una acció de killer. Les ocasions eren poques i a ambdós equips ens faltava contundència per a acabar les accions de perill. Al tercer quart ens manteníem plantant-li cara al segon classificat fins que un mal marcatge en defensa a un dels seus homes més perillosos ens va costar molt car. Amb el 1-2 vam buscar insistentment l'empat però ens va faltar precisió i convicció a dalt. La Garriga va tenir poques ocasions més que Pablo, qui va estar molt encertat durant tot el partit, va saber solventar. Derrota agredolça a casa davant d'un gran rival que va aprofitar millor les ocasions però de ben segur va ser sorprès pel nostre treball i dedicació els 48 minuts.
A seguir treballant!

Martí Santjoan /Leon David Pérez

LA TORRETA C 1 - 2 BENJAMIN B

Desplazamiento complicado. El grupo entendió que desde la actitud e intensidad ,básico en el juego global . Desde el min 1 se lucho cada Balón, se contrarresto el juego local (con un planteamiento más sólido / 321) . Tras un primer cuarto de tanteo, con pocas aproximaciones. En el 2o el Vilanova B empezó a estirar líneas, con intenciones ofensivas. Poco antes del descanso un meritorio 0-1. Los 24 min. restantes y la incapacidad de la torreta C de encontrar su habitual juego de combinación, y de presión. Fue superado por un visitante que asentó esa buena sensación con ocasiones, de ahí el 0-2 casi definitivo . En un último cuarto vertiginoso, donde no existió medio campo, el local obligado a variar su planteamiento, ello dejó metros a sus espaldas, de ahí que de un probable 0 a 3 tras alguna llegada clara. Se acabó con ligero susto final,  1 - 2 definitivo. Premio sin duda al trabajo, del grupo. Mucho mérito, rindiendo y compitiendo a buen nivel durante los 4 cuartos. Victoria desde el trabajo, y la convicción. Bravo Benjamín B !

León

BENJAMIN B 3 - 3 MONTMELÓ B

Transcendental partit el de dissabte. Un benjamí B que rebíem un dels nostres seguidors a la taula: el Montmeló.
La victòria ens assegurava ascendir a la sisena plaça, doncs el Cardedeu difícilment puntuaria contra el líder.
El partit va començar malament per la nostra part: altre cop el visitant ens superava en intensitat i idees. Un Montmeló motivat des del primer minut i nosaltres no aconseguíem encadenar més de cinc passades seguides. El visitant es va avançar merescudament. Al segon quart mateixa tònica: no despertàvem de la migdiada causada per o bé la confiança excessiva o per l'arribada de la calor. La qüestió és que el rival faria el 0-2 abans del descans. Un descans amb un discurs motivador que intentaria aixecar els ànims i també el marcador advers. La cosa no va acabar de funcionar, el Montmeló altre cop era més intens i encertat i així arribaria el 0-3. Punt d'inflexió. La frustració i ràbia dels nostres jugadors era evident. Un rival, a priori inferior al qual vam golejar a domicili, ens estava passant la mà per la cara a casa nostra. Quedava poc més de quart d'hora de partit. En aquell moment semblàvem un altre equip. El Montmeló va veure's superat en cada acció individual i pilota dividida, la intensitat groc-i-negre era increïble. El nostre benjamí havia despertat, tard, de la migdiada primaveral. Eidan, un dels jugadors més motivats al enfrontar-se al seu ex-equip, faria una bona jugada individual acabada amb un potent xut que seria refusat per el porter i Aleix aprofitaria el rebot en una acció de ''killer'' per retallar distàncies. L'equip volia puntuar a tota costa tirant d'orgull. Guerau va tenir el gol a les seves botes amb un xut llunyà però el pal ho evitaria. Poc després faria ell mateix el 2-3 de falta directa. Imparable. Últim quart i hi creiem. Una altra falta, un altre pal. A un minut del final trobaríem l'empat altre cop de falta mitjançant Guerau: és el que comporta ser excessivament agressiu prop de la frontal. La victòria era un premi excessiu per la miserable primera mitja hora nostre, després, un equip digne d'estar a dalt lluitant per la lliga.
Ens emportem un empat d'orgull mostrant un contrast preocupant entre les dues parts de l'enfrontament. Cal treballar dur aquesta setmana per tractar de mostrar aquella imatge competitiva dels últims minuts davant el Montmeló el dissabte contra un gran rival: la Torreta.