Prebenjamí A

PONENT C.F 1-2 PREBENJAMÍ A

Aquest dissabte, a Ponent, es va veure un partit d’allò més entretingut i també molt igualat. El partit va començar amb un domini de la pilota molt equilibrat per part dels dos equips, però en un desajust defensiu dels nostres petits jugadors va arribar el gol local. El segon quart va començar amb un resultat favorable als locals per 1-0 però no per molt temps, ja que en un rebuig del defensa Pol, va arribar a l’Aleix, el davanter, que amb un toc amb els cap molt suau, va permetre a l’Andy plantar-se davant del porter tot sol i aquest, va etzibar un xut col·locat que va ser el gol de l’empat. En uns minuts, va arribar el segon gol executat per l’Aleix després d’una bona centrada d’Andy des de banda dreta. En el tercer i quart quart es va seguir veient un partit igualat, tot i que al final es va decantar pels  groc-i-negres. Una victòria molt merescuda per l’equip vilanoví.

Martí

PREBENJAMÍ A 7-1 AMETLLA DEL VALLÈS

Després de l’entrebanc de la setmana passada del Prebenjamí A davant el Molletense, aquest cap de setmana ha sapigut reaccionar de la millor manera amb una victòria amplia per 7-1 davant l’Ametlla del Vallès. Ha sigut una victòria molt treballada perquè durant tota la setmana a nivel d’entrenaments i de vestuari abans i després d’entrenar, els més petits, han treballat i s’han ajudat d’allò més. Nosaltres, els entrenadors, destaquem molt la boníssima actitud dels jugadors i l’ajuda que es proporcionen entre ells. A seguir.