Mollet U.E. "B" 2-0 C.F.Vilanova del Vallès.


Aquest cap de setmana jugàvem contra un equip de la part alta de la classificació. Un partit molt interessant on pensàvem que veuríem bastant futbol, però que va ser un partit avorrit per l'espectador.
Les dues primeres parts no es pot destacar res, ja que no vam poder arribar a la porteria contraria, i la nostre defensa va estar bastant connectada en el partit, menys algunes ocasions aïllades que el nostre porter va poder parar amb facilitat.
La tercera part va canviar bastant pels dos equips, nosaltres arribàvem amb confiança i semblava que en defensa estàvem més concentrats, però en un corner, on nosaltres partim sempre amb una desavantatge clara que és l'altura, van poder fer el primer gol. En una altre pilota aturada van tenir una altre ocasió que va rebutjar la defensa, però aquest rebuig el va caçar un davanter contrari i la va enviar a l'escaire.
L'última part va ser de domini nostre. Fallant ocasions claríssimes de gol, però aquest cap de setmana la pilota, simplement, no va voler entrar a la porteria contraria.
Felicito a tots els nens, ja que, era un equip que a perdut molt pocs partits i vam aguantar com campions, i fins i tot, podríem haver guanyat.
A seguir treballant!


Equip: Andreu, Guillem, Albert, Marc, Pol, Joan, Martin, Manel i Javier

Arià Puig i Pol Alvarez