C.F. Vilanova del Vallès "B." 4-1 Caldes de Montbui C.F. "B."

Un altre cap de setmana ple de futbol i d'alegries. Gran partit d'uns petits que aquest cap de setmana és van fer enormes. Un partit on es va lluitar com mai, totes les pilotes eren nostres, ens les emportàvem per força i perquè vam jugar amb moltes ganes.
Tot semblava que es posava de cara quan en una jugada amb una mica de sort marcava el primer en Joan, després d'un rebuig del porter, que encara de encaixar quatre gols va fer una gran actuació. Pocs minuts ens va durar l'alegria, perquè 2 minuts després el Caldes va fer l'empat en una gran jugada, on van fer dubtar per primera i última vegada a la nostre defensa. La primera part va finalitzar  1-1.
A partir de la segona part el partit va ser de domini local fins al final. Vam incrementar la ventat-ge fins el 4-1 amb gols de Pol i (dos) de Jordi R. Destacar també la gran actuació de l'Andreu que mica en mica esta millorant i podem veure la seva millora en els aquests últims partits que esta fent unes grans intervencions.
Destacar l'actuació de tots els nens, perquè la veritat és que m'esperava un partit més difícil, però com van lluitar i com van jugar a futbol aquest cap de setmana va facilitar la Victòria.
Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Pol, Manel, Martin, Marc, Jordi R., Joan i Jofre.
Agrair a tots els nens de fer-nos gaudir així, perquè la veritat aquest cap de setmana feia goig veure jugar aquests nens.