VILANOVA FEMENÍ 7-2 ESCOLA PIA

Missió complerta

Bon partit davant d'un gran rival. Sabíem que havíem de liquidar el partit abans d'acabar la mitja part i així ho vam fer vam acabar la mitja part amb el resultat de 5 a 1.

Les noies i nois van sortir amb molta força des del començament i d'aquesta manera el primer quart es va tancar amb 3 a 1, (2 gols d'en Rafa i un altre de la Claudia), després per un error defensiu  ens van ficar el 3 a 1, és veritat que ens arrisquem a jugar amb un defensa i les línies més avançades per poder ser més ofensius.

En el segon quart una bona jugada d'en Rafa la va finalitzar Isabel posant el 4 a 1 al marcador, una vaselina d'en Rafa va fer el 5 a 1, i d'aquesta manera ens anàvem al descans amb una clara victòria.

Els  vaig comentar els nois i noies que no es relaxessin i que juguessin amb cap.

Al tercer quart ens van ficar el 5 a 2 en una contra, i  es va aguantar bastant aquesta part les noies van posar coratge, il·lusió i van jugar amb criteri.

En l'últim quart un xut d'en Rafa des de fora de l'àrea va significar el 6 a 2 i una gran jugada d'en Rafa la va culminar Carla  amb el 7 a 2.

Es va veure bastant futbol, ​​molts dels gols van venir per jugades des del darrere, moviments entre línies, tots vam acabar contents de la manera de jugar i de la victòria merescuda.