FemeníAlevi

VILANOVA FEMENÍ 5-3 PLA D´EN BOET

Victòria dedicada a la nostra companya Núria.

Partit molt treballat, ja que en el primer quart vam tenir moltes ocasions però no van entrar fins que a falta de 7 minuts. Una passada d'en Rafa a la Carla va aconseguir obrir el marcador.

En el segon quart vam tenir la sort que van entrar el que no va entrar en el primer quart. Amb dos gols de la Claudia i un altre d'en Rafa ens vam anar al descans amb el resultat de 4 a 1.

En el tercer quart, en Rafa va aconseguir el 5 a 1 i ells en una contra ens van ficar el 5 a 2.

En l'últim quart ens van ficar el 5 a 3 quan faltaven 7 minuts, bones intervencions d'en Micky. Va ser un partit que, encara tenia la pilota, hi va haver moments del partit que ens contagiem del seu joc. Però al final vam saber controlar el partit, es va veure  molt bones jugades.

Però el més important que la nostra companya Núria ens va venir a veure, i li vam poder dedicar tot el nostre afecte i la nostra victòria.

Li vam fer una pancarta perquè la tingués i que sàpiga que tots i totes estem amb ella, des del club també se li va fer el servei d'honor abans del partit.

Una altra victòria més que ens apropa a la nostra gran il·lusió de poder aconseguir la copa.

Fernando

LOURDES 0-2 VILANOVA FEMENÍ

Partit molt controlat

Partit disputat contra el Lourdes on a part de les grans intervencions d'en Micky vam poder endur-nos la victòria des del principi.

És un camp molt petit on qualsevol jugada té perill.

Acabem el primer quart amb el resultat de 0 a 2, amb dos gols d'en rafa.

A la resta del partit va ser un control bastant bo, on les noies van fer el seu joc, jugant amb molta intensitat.

Fernando

ESCOLA PIA 3-6 VILANOVA FEMENÍ

Revenja amb ganes

Comencem el primer partit de la copa, on vam perdre la lliga. Va ser un partit molt estrany, ja que ells es van posar amb 2 a 0 al marcador. En el segon quart per mediació de la Claudia vam ficar el 2 a 1 i vam ficar el gol de l'empat.

La segona part va ser increïble. La gent que estava al voltant estava gaudint, ja que vam fer jugades amb tres passades que arribaven a la seva porteria i vam aconseguir gols. Gols preciosos com l'Ari que marcar un gol de vaselina, jugades com en Rafa, i la Isabel, l'Ari, va ser un partit on tot l'equip va respondre perfecte. Molt content amb l'actitud de tot el meu equip.

Felicitats per la victòria!

Fernando

ESCOLA PIA 7-1 VILANOVA FEMENÍ

Partit molt complicat, ja que ells van venir amb tot el seu aleví del grup 41 de la federació catalana. Nosaltres vam intentar aturar-los, però era complicat, vam crear ocasions, però aquesta vegada no entro la pilota, el nostre porter Micky va estar sensacional.

Ja va començar el primer quart, potser els nervis ja que teníem tan a prop el campionat, que vam estar molt fluixos en defensa. Dos errors nostres, es van anar al final d'aquest quart  amb 2 a 0 al marcador.

En el segon quart ens van ficar el tercer gol, però en una falta vam aconseguir fer un gol i baixar-los una mica la moral.

Al tercer quart, vam començar molt bé jugant, però no acabàvem les jugades. Ells, en dos contres, ens van ficar dos gols més, i vam acabar el tercer quart amb 5 a 1.

En l'últim quart, ens van ficar dos gols més. Nosaltres vam tenir dues ocasions: una davant del porter que la va rebutjar i un travesser que vam rematar, però no va entrar la pilota.

En definitiva, no vam poder endur-nos la merescuda lliga que tant havien lluitat aquestes noies. Però si que em puc quedar amb l'esforç i amb la feina que han realitzat durant aquesta temporada, amb la qual, podem estar molt contents i contentes de com han jugat i de com han lluitat.

Nosaltres vam quedar en el nostre camp 7 a 2, i hem perdut 7 a 1.

Ara falta la copa.

Fernando

VILANOVA FEMENÍ 4-1 LOURDES

Victòria molt treballada

Un partit molt igualat, hem hagut de treballar força per poder-nos portar la victòria.

En el primer quart, ens ha costat molt entrar en el partit, també és que ells venien reforçats i això ha fet que el partit sigui molt igualat. En un error de defensa nostre, ens han ficat el 0 a 1. Després de grans intervencions, en Micky ens han salvat d'algun gol més i, a falta de 10 segons per acabar el primer quart, una gran jugada d'en Rafa per la banda dreta ha significat l'1 a 1.

En el segon quart, hem sortit una mica més forts veient que el rival ens pressionava molt. Una gran passada de la Carla  va rematar la Claudia i va significar el 2 a 1.

Al tercer quart, hem tocat molt més la pilota, creant moltes ocasions de gol, havíem de guardar molt bé la defensa ja que jugaven molt al contraatac.

En l'últim quart, dos gols d'en Rafa, un des de fora de l'àrea i l'altre sent llest, ens vam posar amb un resultat al nostre favor de 4 a 1.

En resum, una victòria treballada contra un gran equip que ens fa cada vegada més la possibilitat de ser campions.