VILANOVA FEMENÍ 4-1 LOURDES

Victòria molt treballada

Un partit molt igualat, hem hagut de treballar força per poder-nos portar la victòria.

En el primer quart, ens ha costat molt entrar en el partit, també és que ells venien reforçats i això ha fet que el partit sigui molt igualat. En un error de defensa nostre, ens han ficat el 0 a 1. Després de grans intervencions, en Micky ens han salvat d'algun gol més i, a falta de 10 segons per acabar el primer quart, una gran jugada d'en Rafa per la banda dreta ha significat l'1 a 1.

En el segon quart, hem sortit una mica més forts veient que el rival ens pressionava molt. Una gran passada de la Carla  va rematar la Claudia i va significar el 2 a 1.

Al tercer quart, hem tocat molt més la pilota, creant moltes ocasions de gol, havíem de guardar molt bé la defensa ja que jugaven molt al contraatac.

En l'últim quart, dos gols d'en Rafa, un des de fora de l'àrea i l'altre sent llest, ens vam posar amb un resultat al nostre favor de 4 a 1.

En resum, una victòria treballada contra un gran equip que ens fa cada vegada més la possibilitat de ser campions.